Radek John a Bára Štěpánová - MILENCI! Tajemství prozradil jejich kamarád | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Radek John a Bára Štěpánová - MILENCI! Tajemství prozradil jejich kamarád

Fotografie
Fotografie (internal)

Politik Radek John (55) se před vstupem do vlády rozhodl, že odtajní všechny kauzy, které by mu mohly ublížit v politické kariéře. Na jednu však zapomněl. Sice přiznal nemanželské dítě, ale poměr s prsatou herečkou Bárou Štěpánovou (50) zatajil. Proč? Tuší vůbec jeho exmanželka Zlata Adamovská (51), že to její bývalý muž táhl i s její seriálovou kolegyní Bárou Štěpánovou?

„To je tutovka, ti dva byli milenci,“ řekl nám Johnův kamarád, filmový produkční Michal Hrzán. Proč se tedy ministr vnitra před vstupem do politiky nepřiznal k tomuto velmi zvláštnímu mileneckému propletenci? „Asi proto, že ti dva spolu byli v polovině osmdesátých let, což mohlo být těsně před svatbou se Zlatou Adamovskou. Často si půjčovali jeden byt, kde spolu trávili romantické chvilky,“ vysvětluje časovou osu mezi Johnovými láskami Hrzán.

Není žádným tajemstvím, že ministr vnitra za svůj život vystřídal několik milenek, a to i v době, kdy se Zlatou žil v údajně spokojeném manželství. Bára Štěpánová, jež se před rokem vdala, ale měla zůstat v utajení. „V hereckých kruzích se však o těch dvou hrdličkách vědělo,“ pokračuje Hrzán.

Ministr vnitra byl včera natolik zaneprázdněn, že si nenašel chvilku, aby se k předmanželské aférce vyjádřil. Jeho tiskový mluvčí sice přijal náš dotaz, ale pak už se k celé kauze nikdo nevyjádřil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.