Doktorka psychologie Eva Vejmělková: Její manžel musí škemrat o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Doktorka psychologie Eva Vejmělková: Její manžel musí škemrat o peníze!

Fotografie
Fotografie (internal)

Málo kdo ví, že během výchovy dvou dcer zvládla herečka Eva Vejmělková (41) vystudovat psychologii a získat doktorát. Zatímco jí se daří, její manžel, režisér a producent Dušan Rapoš (57) má napilno se sháněním financí na svůj projekt.

„Jak řekl můj o mnoho slavnější kolega Jiří Menzel, kdysi jsme nemohli říkat, co jsme chtěli, ale měli jsme na to peníze. Dnes můžeme hovořit o všem, ale nemáme za co,“ postěžoval si Rapoš v rozhovoru pro slovenský magazín Život na nouzi o sponzory pro jeho nový projekt - rockovou baletní operu Pietro e Lucia.

„Musím žebrat o prostředky pro realizační tým lidí tohoto 360-ti stupňového netradičního projektu, aby mohl reprezentovat slovenskou kulturu v zahraničí,“ zlobí se. „Je dějinným paradoxem, že mnohem snáz seženete peníze na jednorázovou televizní show, než na úsilí 250 lidí přinést něco nadčasového,“ kroutí hlavou úspěšný tvůrce trilogie Fontána pre Zuzanu nebo historického filmu Cinka Panna.

Jeho manželce Evě Vejmělkové se ale narozdíl od manžela daří skvěle. Během mateřské dovolené s dcerami Ritou (6) a Tarou (9) stihla vystudovat psychologii a obhájit z ní doktorát. „Obdivuji jí za to. Kolikrát byla na všechno sama, když jsem byl pracovně pryč,“ vysmekl manžel Evě poklonu. Že by se ale začala »Píšťalka« objevovat v televizi víc než jen v epizodní roličce seriálu Panelák, to Rapoš vypučuje. „Eva je žena, která pochopila, že žádná kariéra jí nenahradí okamžiky strávené s dětmi. Občas si jen odskočí na nějakou malou roli, aby se setkala s přáteli od fochu, ale nic víc,“ říká.

ČTĚTE TAKÉ

Sexsymbol 80. let Eva Vejmělková: Návrat před kamery?!

Megakoncert Fontána pre Zuzanu: Vejmělková zhubla, Habera ukrýval syna!

Eva Vejmělková - Píšťalka z Básníků: Skrývá se! Proboha, co se jí stalo?

Československá Miss Ivana Christová: Dvě deci pomerančového džusu a banán jsem jedla dva dny!

Chantal Poullain jako slavná závodnice Eliška Junková: S větrem o závod, v životě i kalendáři!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.