Nechutné textovky nevěrného manžela Evy Longorie: Takhle škemral o sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nechutné textovky nevěrného manžela Evy Longorie: Takhle škemral o sex!

Eva Longoria se poslední dobou musí do úsměvu nutit.
Eva Longoria se poslední dobou musí do úsměvu nutit. (ČTK/AP, ara)

Rozvod seriálové Zoufalé manželky Evy Longorie (35) a basketbalisty San Antonia Tonyho Parkera (28) se začíná pořádně dramatizovat! Na scéně se totiž objevuje další žena, jíž sportovec posílal hříšné textovky! Teprve devatenáctiletá Britka Sophia Egeler tvrdí, že ji jimi doslova zahlcoval.

Sophii prý Parker bez servítků balil na show bojového umění v Londýně, kam přišla v doprovodu fotbalisty z Arsenalu Bacaryho Sagny. Po zápasu se zábava přesunula do VIP nočního klubu.

„Od první minuty tlačil na pilu. Neměla jsem tušení, že je manželem Evy Longorie. Ani nečekal, až mu řeknu »ne«, pořád mi tvrdil, jak moc mě miluje,“ svěřila se dívka v rozhovoru pro britský deník The Sun. A dodala i další pikantní informace. „V jednu ráno jsem chtěla odejít, ale Parker za mnou vyšel na ulici. Prosil mě, abych s ním jela do jeho domu. Já řekla, že ne.“

Jenže Parker jako správný sportovec nic jen tak lehce nevzdá, a proto začal svou »oběť« bombardovat textovými zprávami. Dívce zaslal i svou polonahou fotku s dovětkem: „Chceš mě vidět ještě víc sexy?“

Pokud byla právě tahle textovka onou poslední kapkou, nelze se Evě divit. Jenže vše je ještě horší. Další ženou obdařenou stovkami zpráv je totiž zřejmě i rodinná přítelkyně Evy a Tonyho Erin Barry (37). Manželka jeho bývalého kolegy Brenta Barryho, která před měsícem podala žádost o rozvod.

Kliknutím zvětšete

Eva Longoria a Tony Parker

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.