Katie Price: Její muž je holkař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Katie Price: Její muž je holkař!

Modelka Jordan a její povedený manžílek Peter Andre.
Modelka Jordan a její povedený manžílek Peter Andre. (: Profimedia.cz)

LONDÝN – Britská sexbomba Katie Price (27), která si nechává říkat »Jordan«, má povedeného manžílka! Její muž Peter Andre (33) se nyní svěřil magazínu Loaded se svou bouřlivou minulostí.

Kliknutím zvětšeteBritská sexbomba Katie Price (27), která si nechává říkat »Jordan«, má povedeného manžílka! Její muž Peter Andre (33) se nyní svěřil magazínu Loaded se svou bouřlivou minulostí. „Býval jsem mužská coura, prostě děvka!“ přiznal. A přidal spoustu necudných historek. Dříve pracoval jako striptér a u svých fanynek byl opravdu úspěšný. „Můj manažer mi zakazoval spát v každém městě s nějakou mou obdivovatelkou. Bál se, že dostanu AIDS. Proto jsem jim říkal jen o telefonní čísla a spal pak s nimi tajně… Úplně nejlepší bylo ale pozorovat dvě ženy, jak se milují. Myslím, že v sexu mě už nic nepřekvapí. Vyzkoušel jsem úplně všechno!“ Katie, co ty na to?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.