Ron Weasley z Harryho Pottera: Nemůže najít holku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ron Weasley z Harryho Pottera: Nemůže najít holku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Více než 560 milionů korun na kontě, sláva po celém světě a slibná filmová budoucnost. I tak by se dala popsat situace Rupperta Grinta (22) alias Rona Weasleye. Myslíte, že pro někoho takového je snadné sehnat přítelkyni? Pak se mýlíte!

Jak sám mladý herec v rozhovoru pro magazín The Times řekl, je pro něj velice těžké najít přítelkyni. „Byl jsem velice zaneprázdněný nebyl zkrátka čas na randění,“ říká. „Samozřejmě jsme chodili s kamarády ven, ale nikdy jsem nenatrefil na žádnou, s níž bych to myslel vážně, nebo to vypadalo na nějaký vztah,“ krčí rameny.

Nedá se ovšem říct, že by během natáčení posledního dílu Harryho Pottera zůstal nepolíbený. O to se postaral scénárista filmu, který nechal Emmu Watson v roli Hermiony, aby Rupeerta alias Rona políbila. „Byl to samozřejmě takový filmový polibek, trochu nahraný, ale zvláštní a svým způsobem i moc milý,“ připouští, že jeho povolání herce není až takovou řeholí jak se zdá.

Je ovšem jasné, že teď bude mít na randění Ruppert Grint o mnoho víc času. A dívkám se tak naskytne šance uhnat si tak pohádkovou partii.

ČTĚTE TAKÉ:

VIDEO Moderátor Novotný opět nahý! Pokerový hráč na cestě z herny!

FOTO Chcete vidět nahého Topolánka? Stavte se na Staroměstskou radnici

Obraz v dědictví po mrtvém malíři – Nahý Sean Connery!

VIDEO Faux pas španělského hrdiny Carlese Puyola: Nahý před královnou! A ona mu ještě zatleskala...

Naháč chtěl skočit z okna - Pomohla až pozvánka na pivo!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.