Britka se dočkala zápisu do »Guinnessovky« Hurá, jsem nejošklivější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Britka se dočkala zápisu do »Guinnessovky« Hurá, jsem nejošklivější!

Fuj, to je ale milé překvapení. Anne Woodsová ukazuje jeden z »ksichtíků«.
Fuj, to je ale milé překvapení. Anne Woodsová ukazuje jeden z »ksichtíků«. (Profimedia.cz, Isifa.com)

Šklebit se začala ve třiceti letech a dodnes ji to nepřešlo. Britka Anne Woodsová (62) si z nedostatku krásy udělala přednost a i prestižní Guinnessova kniha rekordů uznala, že je nejvyšší čas zapsat ji jako ženu, která dokáže udělat ty nejošklivější výrazy tváře na světě.

Odrazovým můstkem pro titul v ošklivosti je ve Velké Británii krabí veletrh v Egremontu, který je současně mistrovstvím světa v »ksichtění«. Anne tu zvítězila 26x, ale mezinárodní ohlas veškerý žádný. Přesto se nevzdala a v září přijela zase. Rozdrtila konkurenci a vysloužila si už 27. chomout, který se uděluje jako hlavní cena.

Čtyřminutové vystoupení ale Anne hodně vyčerpalo a během odchodu z místnosti zkolabovala. Šlo naštěstí jen o mírnou nevolnost, ale i tak si ji přes noc nechali v nemocnici na pozorování. „Jsem šťastná, že mě konečně uznali,“ řekla Anne, když se nyní dozvěděla o zápisu do Guinnessovky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.