Další podrobnosti ze rvačky Leoše Mareše - Házel popelníkem i lahvemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další podrobnosti ze rvačky Leoše Mareše - Házel popelníkem i lahvemi!

Napadený Petr Dzingel.
Napadený Petr Dzingel. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Jak vypadala rvačka moderátora Leoše Mareše (34), ke které došlo minulý pátek v Pardubicích? Deníku Aha! se ozval očitý svědek, který ji podrobně popisuje!

Podle něj se Mareš na Ranní show live popral, protože nechtěl jít spát! „Na řádném ukončení produkce bylo závislých přibližně osmdesát pracovníků zajišťujících chod akce. Když na opětovné výzvy nereagoval, byli jsme nuceni vypnout zvukový systém. Tento krok pana Mareše výrazně rozčílil, což dával najevo hlasitým a vulgárním projevem,“ popisuje vyhrocenu situaci mluvčí pořádající agentury Jan Vavřín s tím, že napadený Petr Dzingel chtěl akci ukončit vstřícně. Ale... „Téměř okamžitě byl panem Marešem třikrát popliván a dvakrát kopnut do hlavy. Třetí ránu pan Dzingel zachytil, stáhl pana Mareše z pódia a celé situace se okamžitě ujala bezpečnostní agentura, která se jej snažila slušně uklidnit,“ tvrdí Vavřín.

To ale nebyl konec! „Pan Mareš se vrátil zpět na pódium, kde se chopil skleněného popelníku a několika lahví, které začal po panu Dzingelovi házet. V tomto momentu ohrožoval dalších přibližně patnáct VIP hostů, včetně žen. Celé toto jednání doprovázela slovní agrese, vulgarita a vyhrožování,“ popisuje Vavřín, který doufá, že bude zkratovité chování nejlépe placeného českého moderátora prošetřeno.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.