11 rozchodů roku, které otřásly showbyznysem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

11 rozchodů roku, které otřásly showbyznysem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jsou to také jen lidé. Berou se a rozvádějí. Jejich rozchody však plní stránky novin. Příběhy těžkých sukničkářů jako třeba sexem posedlého Tigera Woodse nebo naopak obětí nevěrníků Kate Winslet či Sandra Bullock si o to říkají. Stíháte vůbec ještě ty nekončné románky, honosné svatby, odhalené zálety a bouřlivé rozvody sledovat?

„Neměli jsme svatbu v kostele nebo něco podobného. Přesto můžu říct, že jsme jako manželé,“ řekl v roce 2007 režisér Stuart Townsend, když se veřejně vyznával ze své obrovské lásky k herečce Charlize Theron. Po devíti letech soužití »na hromádce« se letos v tichosti rozešli.

Vypadali jako pár snů. Ona mnohdy nazývaná nejen jako nejkrásnější zpěvačka ale i jako nejkrásnější žena Angle, on úspěšný fotbalista. Víte o koho jde? Ano, je to Ashley a Cheryl Cole. Poté, co se na Ashleyho provalilo, s kolika děvčaty mimo svou zákonitou manželku ještě spal, rozhodla se ho Cheryl nadobro opustit.

Pokud jde o vztahy, bývalá Bond-girl Halle Berry nemá zrovna moc štěstí. Když potkala modela Gabriela Aubryho, vypadalo to, že se konečně po dvou rozvodech zamilovala do toho pravého. Dokonce tomuto krasavci porodila Halle krásnou dceru Nahlu (2). Letos v květnu si ale uvědomila, že je na ni o deset let mladší Gabriel příliš mladý a v poklidu vztah utnula.

Jim Carrey rozesmál v roli Masky i dalších komediích nejednu generaci. Prožil si ovšem chvilky, kdy mu zrovna do smíchu nebylo. Jednou z nich je určitě status na Twitteru jeho bývalé přítelkyně Jenny McCarthy, který zněl: „Jim bude vždycky muž mého života.“ Dala tím celému světu najevo, že její pětiletý vztah s Jimem Carreym skončil.

Není snad nikdo, kdo by nesledoval bouřlivý konec manželství bývalé golfové jedničky Tigera Woodse a jeho manželky Elin Nordegern poté, co mu přišla na mimomanželský románek. Z jednoho záletu se nakonec vyklubaly desítky slečen tvrdících,že měly s Tigerem poměr. Golfista proto nastoupil na léčení sexuální závislosti v naději, že jeho Elin změní ještě názor. To se nestalo a v tuto chvíli už jsou rozvedeni.

V Hollywoodu panuje pověra, že herečka, jíž akademici ocení soškou Oscara, se do roka rozejde se svým partnerem. Že je na tom možná trochu pravdy, o tom by mohla vyprávět herečka Kate Winslet. Získala sice sošku Oscara, ale zároveň přišla po sedmi letech o svého manžela Sama Mendese, když mu přišla na nevěru s kolegyní herečkou.

Další obětí ocarového prokletí je i Sandra Bullock. A zatímco Kate Winslet se zhroutilo manželství až po dvou letech od převzetí hereckého ocenění, v případě Sandry účinkovalo prokletí už po dvou týdnech. To zaplavila tisk zpověď potetované striptérky, s níž si Sandřin manžel Jesse James užíval, když herečka natáčela film, za nějž ji akademici ocenili.

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A to v případě Mela Gibsona a jeho ženy Robyn, jíž opustil po 28 letech manželství kvůli ruské zpěvačce Oksaně Grigorievě, se kterou si dokonce pořídil dítě. Jenže se všechno trochu zvrtlo, když ho Oksana pustila k vodě a ještě na něj vytáhla skandální videa s obviněním, že ji mlátil. Teď je Mel u soudu pečený vařený.

Přestože se nikdy nevzali, jejich vztah je v Hollywoodu jedním z nejdelších. Řeč je o Susan Saradon a Timu Robbinsovi, kteří spolu byli neuvěřitelných třiadvacet let a mají dva syny. Tento rok se Susan rozhodla, že si půjdou každý svou vlastní cestou.

Čerstvým přírůstkem do klubu rozejitých a budoucí majitelka zápisu v občance »rozvedená« je Christina Aguilera. Důvodem rozchodu s hudebním producentem Jordanem Bratmanem je prý to, že jejich vztah vyšuměl a prý už mu nepřišla dostatečně sexy. Z jejich manželství zůstává syn Max, o kterého se prý oba zodpovědně postarají.

ČTĚTE TAKÉ:

Christina Aguilera: Rozvod je otázka času! Přijdou hádky o syna?

Halle Berry řekla po 4 letech svému příteli: Jsi moc mladý, pápá... Ale co jejich holčička?

Sandra Bullock: Rozvod! Oscar ji proklel!

Mají Oscara, přišly o manžela! Kletba zlaté sošky! Už 10 hereček připravila o partnera...

Žebříčky časopisů People a FHM - Nejkrásnější celebrita: Julia Roberts! Nejvíc sexy žena: Cheryl Cole

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.