Nejkrvelačnější kocour světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nejkrvelačnější kocour světa!

Zabijácký kocour Grumpy.
Zabijácký kocour Grumpy.

LONDÝN – Myšky nebo ptáčci? Tak tohle zabijáckému kocouru, který dostal jméno Grumpy (Mrzout), k obědu rozhodně nestačí. Ba i kočky sousedů jsou tomuhle zvířecímu monstru málo.


Miluje lidské maso! Měsíce terorizoval celou čtvrť!

LONDÝN – Myšky nebo ptáčci? Tak tohle zabijáckému kocouru, který dostal jméno Grumpy (Mrzout), k obědu rozhodně nestačí. Ba i kočky sousedů, kterým už při vzpomínce na jeho zlověstné mňoukání vstávají všechny chlupy srsti, jsou tomuhle zvířecímu monstru málo. Prahne totiž po něčem jiném. Po lidském mase!

»Domácí mazlíček«, k němuž se jeho majitel z pochopitelných důvodů nehlásí, terorizoval obyvatele britského Wiltshiru celé čtyři měsíce, než se jej konečně podařilo polapit a dát do klece. Jeho řádění bylo o to zákeřnější, že se zničehonic objevil před šokovanými obyvateli přímo v jejich vlastním bytě. Brutálního kocoura, který se vkrádal do lidských příbytků, přitom nikdy nikdo neviděl pobíhat na ulici, proto také dostal přezdívku Fantom.

„Je to ten nejzuřivější kocour, kterého jsem kdy viděl. Prostě se k vám jednoduše vloupá, a pak vás poškrábe do obličeje a pokouše svými mimořádně ostrými tesáky. Mimoto dokáže udělat ve vašem bytě pěknou paseku. Támhle sousedce se zakousl do nohy, až jí vyrval z lýtka kus masa, a pak s ním utekl pryč,“ říká jeden z obyvatelů města, kterým došla trpělivost, a rozhodli se bestii polapit poté, co opět navštívila obývák jednoho z nich. „Našli jsme ho uprostřed noci pod pohovkou a koštětem jsme se ho snažili vystrnadit. To se povedlo, ale nakonec kocoura naháněli tři muži v pyžamech, než konečně spadla klec,“ říká jednadvacetiletý muž.


Autor: (šum)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.