Václav Havel (74) slavil narozeniny - Pokulhával za Dášou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Václav Havel (74) slavil narozeniny - Pokulhával za Dášou!

Paní Dagmar ve společnosti Báry Seidlové zářila. Její manžel, zadýchaný oslavenec Václav, za ní pokulhával.
Paní Dagmar ve společnosti Báry Seidlové zářila. Její manžel, zadýchaný oslavenec Václav, za ní pokulhával. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, hermina.cz)

Bývalý prezident České republiky Václav Havel v úterý slavil 74. narozeniny. Velkou oslavu však jako by si šetřil až na příští rok, kdy se dožije jubilea. Čtyřiasedmdesátku oslavil »jen« v rámci společenských událostí, jichž byl ozdobou.

První bylo od 17.00 předávání cen Nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97 v pražském kostele sv. Anny. Tam se prominentní manželský pár setkal mimo jiné se dvěma osobnostmi, které mu kdysi svědčily na utajené svatbě – herci Janem Třískou (73) a Táňou Fischerovou (63).

Krátce před osmou hodinou večer se však odtud bývalý prezident s manželkou a bodyguardy vydal do kina Lucerna na premiéru nového filmu Juraje Herze Habbermannův mlýn. Dorazili sem těsně před jeho začátkem. Paní Dagmar ve společnosti kamarádky Báry Seidlové zářila a vypadala nejméně o dvacet let mladší, její muž pak pokulhával několik metrů za ní a vypadal už poněkud unaveně. Párty po premiéře si tak užíval většinou vsedě nad sklenkou šampaňského...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.