Marián Zázrivý: Svoji manželku prý terorizoval! A teď pláče... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marián Zázrivý: Svoji manželku prý terorizoval! A teď pláče...

Marian Zázrivý oslnil operním zpěvem.
Marian Zázrivý oslnil operním zpěvem. (TV Prima)

Příběh Mariána Zázrivého nenechal jedno oko suché. Zvlášť, když vedle úžasného vystoupení prozradil, že prostřednictvím show Česko Slovensko má Talent by chtěl získat zpět svoji bývalou ženu Zulfizar. Ta ale prý od Mariana neutekla neutekla proto, že má peníze. On ji měl terorizovat!

Příběh Mariána Zázrivého nenechal jedno oko suché. Zvlášť, když vedle úžasného vystoupení prozradil, že prostřednictvím show Česko Slovensko má Talent by chtěl získat zpět svoji bývalou ženu Zulfizar. Ta ale prý od Mariana neutekla neutekla proto, že nemá peníze a je tlustý. On ji měl terorizovat!

Jak Marian Zázrivý přiznal na chatu cas.sk, i přes své dojemné vystoupení a úpěnlivé žádosti, aby se k němu bývalá manželka Zulfizar vrátila, od rozvodu v roce 2009 s ní nemluvil. Tvrdí, že ho opustila kvůli nadváze a také proto, že se o ni nemohl postarat. V chatu se však ukázalo, že důvod mohl být úplně jiný.

„Vaše manželka si po rozvodu vydechla. Vždyť jste ji psychicky terorizoval a nepřiměřeně žárlil...“ píše v chatu žena jménem Stanka. „Jak jste na takové nesmysly přišla?“ Reagoval hned Zázrivý a doplnil: „Moje manželka by vám nejlíp odpověděla na moji otázku, ona ví nejlíp, jak jsem se k ní choval,“ tituluje Zulfizar stále jako svoji manželku i přes to, že už jsou rok rozvedení.

Marian teď ale nejspíš řeší ještě jiné problémy než svůj rozvod. Jak se na online chatu svěřil, je stále bez práce i bez peněz a radost mu tak dělá jen zpívání. Prozradil, že nejraději zpívá ženám do ouška.

Marian se Zulfizar v době, kdy měli spokojené manželství.

Příspěvek na chatu.

ČTĚTE TAKÉ:

Zulfizar, exmanželka talentovaného pěvce Zázrivého - Poprvé promluvila! Ale moc potěšující to nebylo

Manželka pěvce Zázrivého: Sem utekla od manžela! A pak do Turecka!

Hvězda Talentu Marián Zázrivý o tom, proč mu krachlo manželství - Žili jsme jako bezdomovci

Pěvec Marián zhubl 40 kilo! I tak ho opustila žena!


(iec)

6. 10. 2010, 8:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.