Mareš vyvolal válku s Krejčířem! Krejčíř: Leoši, viděl jsem tě brát drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mareš vyvolal válku s Krejčířem! Krejčíř: Leoši, viděl jsem tě brát drogy!

Leoš Mareš (vlevo) se s Tomášem Krejčířem pustil do drsného sporu.
Leoš Mareš (vlevo) se s Tomášem Krejčířem pustil do drsného sporu. (Aha! – David Kundrát)

Sobotní finále mistrovství světa v míchání nealkoholických drinků se zvrhlo v drsnou slovní přestřelku mezi moderátory Leošem Marešem (34) a Tomášem Krejčířem (39)!

Vyvolala ji Marešova jízlivost! Nejdražší český moderátor totiž soutěž Mattoni Grand Drink moderoval a Krejčíř se společně se Simonou Krainovou, Matějem Ruppertem a Lejlou Abbasovou účastnil nesoutěžní části akce, kdy se o pár barmanských fíglů pokoušely i osobnosti.

A právě když Mareš komentoval Krejčířův pokus, neopomněl si rýpnout do jeho mormonské víry! Poznámky, které se Krejčíře dotkly, chvíli trpně snášel, ale nakonec jeho trpělivost přetekla. A rozhodl se útok vrátit.

„Leoši, už sis dneska dal kokain?“ zeptal se Mareše. Ten znejistěl, řekl, že ne, a pokusil se vše udržet v rovině vtipu. Jenže Krejčíř zašel dál. „Ale já jsem tě před chvíli viděl vzadu, jak si dáváš,“ zaútočil na Mareše. A tento jindy suverén snad poprvé za svou kariéru nevěděl, co říci!

„No, tak přejdeme raději k další soutěžící,“ znejistěl a konečně se přestal do Krejčíře navážet. Profesionální část mistrovství probíhala v pražském hotelu Four Seasons, kde bydlí hollywoodský herec Tom Cruise, večerní párty pak ve střešovické vozovně, kde mimo jiné poprvé v Praze po nedávné tragické nehodě vystoupila i zpěvačka Dara Rolins.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.