VIDEO Trapas v přímém přenosu: Ocenili nesprávnou topmodelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO Trapas v přímém přenosu: Ocenili nesprávnou topmodelku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vítězkou na pět minut se devatenáctiletá dívka v show Austrálie hledá topmodelku. Ještě ani nedokončila svoji děkovačku a nestačila si přát světový mír, když jí pořadatelé oznámili, že vyhrála jiná…

Každá jiná by šla do kolen. Kelsey Martinovich (19) však hysterii nepropadla.

V úterý večer ji v přímém přenosu při finálovém večeru šesté série soutěže Australia''s Next Top Model označili za vítězku. Sotva se však rozpovídala, jak tomu nemůže uvěřit, že je to pro ní velká pocta, moderátorka ji přerušila: „Je mi z toho špatně. Je mi to velmi líto, stalo se to naprostou náhodou…“ Skutečnou vítězkou, kterou si v hlasování zvolili televizní diváci, se stala Amanda Ware (18).

Dvě vítězky - Amanda Ware (vlevo) a Kesley Martinovich.

A Kelsey? Zachovala klid a úspěšnější sokyni po gratulaci objala.

Neprodělá na tom. Za omyl ji pořadatelé odškodní 20 tisíci australských dolarů (zhruba 350 000 korun) a výletem do New Yorku.

Totéž si bude moci užít i vítězka, která navíc získá například smlouvu s prestižní modelingovou agenturou, 8 stránek v módním časopise Harper''s Bazaar... Časopis jednu svoji titulku věnuje i Kelsey.

VIDEO Kesley se dozvěděla, že není vítězka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.