Miss Lucie Křížková Váchová: Je podvyživená! Hledá spásu u Pohlreicha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miss Lucie Křížková Váchová: Je podvyživená! Hledá spásu u Pohlreicha!

Lucie je kost a kůže.
Lucie je kost a kůže. (Karel Kopáč)

Bývalá Miss Lucie Křížková (za svobodna Váchová) má pro některé dokonalou postavu. Z hlediska BMI indexu je ale podvyživená. »Vykrmení« do zdravé váhy si nevzal na starost nikdo jiný, než obávaný kuchař Zdeněk Pohlreich.

Svět krásy už dlouho ovládá trend vyhublosti. A čím je dívka hubenější, tím je víc je v módním průmyslu žádaná. Americká modelka Tyra Banks například slízla velkou kritiku, když se v reality show, v níž dívky soutěží o titul americké topmodelky, rozplývala nad ultraštíhlým pasem jedné z kandidátek, jenž se dal obejmout jen dlaněmi.

Údajně se tento trend nezdravé vychrtlosti drží i přes rozsáhlé kampaně odpůrců a smrt podvyživením několika mladých krásek proto, že často homosexuální módní návrháři chtějí ženské tělo co nejvíc připodobnit k tělu chlapeckému.

To sice není úplně případ Lucie Křížkové, na nedávné tiskové konferenci o zdravotnických knížkách však vyšlo najevo, že Luciin BMI index je pod hodnotou 18,5, což znamená podváhu. A aby byla půvabná Lucie ve váhové normě, která neohrožuje zdraví, vyživuje ji ten nejpovolanější – Zdeněk Pohlreich. Ten jí připravuje nejen chutné, ale především vydatné snídaně.

Zdeněk Pohlreich by měl bývalou Miss zachránit od smrti hladem.

ČTĚTE TAKÉ:

Tyra Banks se zbláznila! Tohle že je hezká štíhlost?

Miss kostlivec

Nedělní Aha! hledá nejsvůdnější asistentku politiků: Tu nejhezčí »urval« Fuksa!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.