Paris Hilton přiznala kokain - Roční podmínka a odvykačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Paris Hilton přiznala kokain - Roční podmínka a odvykačka!

Paris jde k soudu.
Paris jde k soudu. (ČTK)

Paris Hilton (29) se včera u soudu přiznala, že u sebe měla kokain, když ji v srpnu v Las Vegas zadržela policie. Doznala se také k maření úředního výkonu. S vyšetřovateli se ale domluvila na přijatelném trestu, takže z toho vyvázne celkem dobře.

Díky tomu se vyhne obviněním ze závažnějších trestných činů, ale během ročního podmíněného trestu bude muset navštěvovat odvykací program.

Musí také zaplatit pokutu ve výši 2000 dolarů (přibližně 38 000 korun) a odsloužit 200 hodin veřejně prospěšných prací. Pokud dědička části hotelového impéria poruší nařízení podmíněného trestu, bude jí hrozit až rok za mřížemi.

Kliknutím zvětšete

Paris u soudu se svým právníkem.

Policejní hlídka našla kokain v kabelce Hilton 26. srpna při prohlídce jejího auta u kasina Wynn v Las Vegas. Zasahujícím policistům tvrdila, že kabelka není její, čímž se dopustila maření úředního výkonu.

Hiltonová měla během léta problémy kvůli drogám hned několikrát. V polovině července byla zajištěna po výstupu z letadla na Korsice, když v její kabelce policie objevila kokain. Protože u sebe měla jen malé množství drogy, nebylo zahájeno soudní stíhání.

Také v červenci byla zadržena v Jihoafrické republice při fotbalovém šampionátu, protože při utkání Brazílie-Nizozemsko kouřila jointa. Byla propuštěna.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.