Fešák z Ordinace Pavel Batěk: Je z něho alkoholik?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fešák z Ordinace Pavel Batěk: Je z něho alkoholik?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pavel Batěk (35), alias sympatický doktor Beneš ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, má prý vážné problémy s alkoholem. Láhev vína i panáky tvrdého alkoholu nesmějí chybět na stole každý den.

Pavel Batěk (35) alias sympatický doktor Beneš ze seriálu Ordinace v růžové zahradě má prý vážné problémy s alkoholem. Láhev vína i panáky tvrdého alkoholu nesmějí chybět na stole každý den.

Známý herec z Ordinace Petr Batěk to podle všeho s konzumací alkoholu trochu přehání. „Je to určitá berlička, která vám pomůže se nastartovat,“ přiznal časopisu Pestrý svět, že bez skleničky mu jde pracovat jen těžko. Občasné pití se ale poslední dobou zvrhlo v závislost.

Podle zdroje časopisu už si nedává »tekuté berličky« Batěk jen před prací, ale dopřává si je ve velkém množství i v soukromí. „Potkal jsem ho v pražské kavárně. Seděl tam a objednával si jednu dvojku vína za druhou. Když se pak k němu přidali další lidé, koupil celou láhev a upíjel z ní nejvíc,“ popisuje v časopise svědek barvitě celou situaci.

Nebyl by nakonec jediný herec nekonečného seriálu, který propadl Alkoholu. Se stejným problémem se potýkal i Roman Štolpa, jeden z protagonistů primáckých Vékávéček.

ČTĚTE TAKÉ:

Adamovská má nového chlapa! Alespoň v seriálu...

Neslavný osud filmové hvězdy! Michal Hejný: Zemřel na AIDS!

Petr Rychlý alias doktor Mázl - Zachrání ho nemanželské dítě

Tereza Kostková - Hubne na příkaz Novy!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.