Bartošová střídá smích s pláčem. Proč? Je nemocná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová střídá smích s pláčem. Proč? Je nemocná!

Fotografie
Fotografie (internal)

Už nějakou dobu vidáme Ivetu Bartošovou (44) velice často přejít z bujarého smíchu a radosti do srdceryvného pláče. Je tohle normální? Podle věhlasného psychiatra Jana Cimického ne.

Poslední dva roky jsme svědky, jak Iveta propuká před televizními kamerami v bujarý smích, který za pár vteřin střídají potoky slz. Bylo to takto ve slovenské Let‘s Dance, v show Čápi s mákem, nebo v internetovém pořadu Agáty Hanychové Dostaň Agátu. Pokud vám to nepřijde normální, nejste sami. Někteří spekulují o tom, že za její prapodivné chování může alkoholová závislost, jiní zas říkají, že trpí bipolární poruchou osobnosti.

Kde je pravda? Tu nastínil Ivetin bývalý psychiatr Jan Cimický. „Takové chování vybočuje z normy a vzbuzuje přirozeně pozornost. Odborně se tomu říká hyperkompenzace. Je to snaha o výjimečnou dokonalost – snaží se ukázat, jak je šťastná, podtrhnout, že problém odezněl s odchodem »nenáviděného muže«,“ říká v časopise Pestrý svět renomovaný lékař a odborník na lidskou duši.

Takový problém ovšem může podle Cimického vést k ještě většímu problému. Totiž k tomu, že Iveta znovu spadne do spárů démona jménem alkohol. „Záleží, jak dlouho to organismus vydrží, tenhle maraton. Při vyčerpání posledních rezerv se psychika hroutí. Podstatou všeho je osobnost, s tím souvisí i náhražkové ventily, které jsou po ruce. Alkohol je nebezpečný,“ zdvihá varovně prst.

Kliknutím zvětšete

Hanychová objímá smějící se i plačící Bartošovou při natáčení pro Stream.cz.

ČTĚTE TAKÉ:

Iveta Bartošová: Konečně bude rozvod!

Bartošová vs. Pomeje: Válka kvůli sexu!

Bartošová o nemoci Štaidla: Budu u něj, až odejde... Štaidl: Nesmysl!

Bartošová natáčela videoklip: Děkuje andělům za rozvod!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.