Maminka milence Gábiny Dvořákové: Ta holka mi musí z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Maminka milence Gábiny Dvořákové: Ta holka mi musí z domu!

Jakub Malina je prý do Gábiny šíleně zamilovaný. Gábina tvrdí, že ji majetek jejího milence nezajímá...
Jakub Malina je prý do Gábiny šíleně zamilovaný. Gábina tvrdí, že ji majetek jejího milence nezajímá... (Aha! – Martin Hykl, foto pro Aha! – Igor Zehl)

Jen co se exmilenka Leoše Mareše (34) Gábina Dvořáková (22) pochlubila novým přítelem, milionářským synkem Jakubem Malinou (23), už má jejich láska trhliny! Podle informací deníku Aha! se proti ní postavila Jakubova maminka Květa! Proč? Nelíbí se jí, že se Gábina do vily Jakubových rodičů už prakticky nastěhovala!

„Tak už ji máme v domě... Domluvte někdo tomu klukovi. Úplně ztratil hlavu a zrovna pro tuhle holku,“ naříkala prý Květa Malinová před Jakubovými kamarády. Má zřejmě neblahý pocit, že Marešova exmilenka je zlatokopka, která se otáčí jen za pracháči, což by podle výčtu jejích posledních milenců docela sedělo.

Květa Malinová

Gábina však tvrdí, že nemá ani potuchy o tom, v čem Jakubova rodina podniká, a už vůbec ji prý nezajímají majetkové poměry. Možná proto pro ni bude překvapením, že paní Malinová stojí za většinou televizních pořadů s věštěním na telefonu, které přinášejí nemalé zisky.

Gábina podle svých slov není ani unesená z Jakubova luxusního lamborghini v ceně osmi milionů, kterým ji o víkendu vyvezl do Brna. „Já nevím, mně se to auto nelíbí,“ tvrdí Dvořáková s tím, že u Jakuba nebydlí nastálo. „Nejsem tam pořád, většinou tam přebývám jen o víkendech,“ brání se Gábina.

Leoš Mareš si vždy potrpěl na luxusní doplňky. Tyhle hodinky poseté diamanty stojí 500 tisíc korun.

I když je Jakub Malina mnohem větší boháč než Mareš, jeho hodinky moc drahé nejsou. Mají cenu zhruba patnáct tisíc korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.