Miss Válková s přítelem Ciprou: Riskují pokutu a život?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss Válková s přítelem Ciprou: Riskují pokutu a život?!

Jízda bez bezpečnostních pásů může stát oba pokutu i život!
Jízda bez bezpečnostních pásů může stát oba pokutu i život! (David Kundrát)

Že je Česká Miss Jitka Válková po svém triumfu v soutěži krásy na roztrhání, je nasnadě. A že využívá každou volnou chvilku ke spánku je pochopitelné a logické. Riskuje kvůli tomu ale i život?!

Fotografové totiž krásnou dívku vyfotili po jedné z přehlídek, jak si jí její přítel Mirek Cipra odváží ve svém autě spící v leže. Jitka se tou dobou vrátila po náročném letu z Las Vegas a šla rovnou na molo. „Nerušit,“ tvářil se přísně Cipra na fotografy jakožto ochránce Válkové.

Na to nejpodstatnější ovšem zapomněl – na bezpečnostní pásy. Jitka na »sedadle smrti« sice ve spánku usíná, kdyby ale došlo k nehodě, je pro ni takový »sladký spánek« rozsudkem smrti. A pásy neměl připevněné ani svalnatý Cipra. Jediné štěstí bylo, že vedle bezpečnostních opatření v automobilu zapomněl i uvolnit ruční brzdu, která mu připomněla, že něco není v pořádku a všechny bezpečnsotní nedostatky podle všeho na poslední chvíli před jízdou dohnal.

Kdyby však oba chytili policisté nepřipoutané, hrozí jim pokuta až 7,5 tisíce korun a Ciprovi také pár těch trestných bodíků. Jediné, co by půvabnou modelku zbavilo povinnosti se připoutat jsou zdravotní důvody nebo těhotenství. Ani jedno ale není podle dostupných informací Jitčin případ.

ČTĚTE TAKÉ:

Válková na Miss Universe - Je jako Sophia Loren!

Tohle je Miss Universe!

Miss Válková - Zmeškala let!

7. 9. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.