Dolly Buster - Co má proti bílé omáčce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dolly Buster - Co má proti bílé omáčce?

Dolly Buster se svým milencem Timem.
Dolly Buster se svým milencem Timem. (TV Prima)

Prakticky každým z doposud odvysílaných dílů kuchařské show televize Prima Čápi s mákem se nese leitmotiv pornohvězdy Dolly Buster (40) o tom, že nemá ráda bílé omáčky! Vysvětlení proč, se ostatní soutěžící dočkali, aniž by snad po tom toužili.

..

„Fakt mě nezajímalo, že bílou omáčku nejí, protože už ji měla ráno od svého přítele Tima,“ postěžovala si soutěžící Agáta Hanychová, kterou šokovala Dollyina reakce na halušky s brynzou, které včera servírovala Zuza Belohorcová. V dnešním posledním díle se Dolly postaví rovnou k plotně!

Jelikož ale žije v sousedním Německu, prostor k vaření jí poskytla Lída Žemberyová, která vystupuje v pořadu v pozici tajného arbitra. Bodování poslední večeře však skončilo překvapivým výsledkem, kdy skóre ve svůj prospěch zvrátila Iveta Bartošová. Její kritika jídla, ve kterém dle vlastních slov cítila »éčka«, Dolly překvapila.

A strhla se hádka. Jaká? Uvidíte dnes večer na Primě. Už teď se ale ví, že Iveta díky svému tahu show vyhrála a získala čtvrt milionu korun. Podle regulí soutěže si ale peníze nesmí nechat – poputují na dobročinnost...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.