Exmilenec Kornové Rotbauer: Nadávala mi do ču*áků, prolézala telefon! Kornová: Není to pravda, neudělala jsem nic špatného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Exmilenec Kornové Rotbauer: Nadávala mi do ču*áků, prolézala telefon! Kornová: Není to pravda, neudělala jsem nic špatného!

Kateřina je teď na svého autistického syna Filipa opět sama.
Kateřina je teď na svého autistického syna Filipa opět sama. (Marek Pátek, ara)

Tvrdá mediální válka se strhla mezi Kateřinou Kornovou (43) a jejím bývalým milencem Tomášem Rotbauerem (30), jehož si dokonce před pár dny měla vzít za manžela.

Tomáš Rotbauer je opravdu »číslo«. Kateřinu Kornovou před ním varoval kde kdo – přátelé i novináři. Jenže láska je slepá a bývalá modelka byla také - až do doby, kdy namísto svatby přišla rána v podobě rozchodu a mediální války, kterou Rotbauer rozpoutal.

„Nadávala mi do ču*áků, zm*dů a pak mi dala facku. Nezdá se to, ale má sílu,“ stěžuje si třicetiletý policista například v časopise Pestrý svět. „Svět celebrit je plný židů. teploušů a přetvářek,“ nezapře Rotbauer ani své antisemitské zaměření, která dává veřejně najevo svými tetováními s fašistickými motivy. Na soužití s Kornovou mu ale prý nejvíc vadila její žárlivost. „Strašně na mě žárlila, prolézala mi telefon, chovala se hystericky,“ vypočítává v časopise policista, ovšem Kornová tvrdí něco úplně jiného.

„Nic co říká není pravda. Já jsem nic špatného neudělala,“ řekla Pestrému světu uplakaná Kornová, kterou teď trápí vedle rozchodu i zánět středního ucha syna Filipa (19), jenž má u něj, jakožto u autisty těžší průběh než normálně. Otázkou ovšem je, jestli se má vůbec kvůli takovému rozchodu trýznit, její přátelé i kolegové z branže se totiž shodují, že ztrátu někoho takového, jako je Rotbauer by měla spíš oslavovat.

Tomáš Rotbauer

ČTĚTE TAKÉ:

Kateřina Kornová - Žije jen pro postiženého syna

Kateřina Kornová: Na všechno je sama! Kvůli postiženému synovi!

Kateřina Kornová - Zhroutila se z rozvodu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.