Skandalistka Lohan si sype popel na hlavu. Chci být zase herečkou! Nebudu pít! Média: Je to šaškárna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandalistka Lohan si sype popel na hlavu. Chci být zase herečkou! Nebudu pít! Média: Je to šaškárna!

Tak s tímhle už je podle Lindsay konec.
Tak s tímhle už je podle Lindsay konec.

Nejdříve americká hvězdička Lindsay Lohan (24) pila a kašlala na pravidla i na soudní zákazy. Pak se hroutila, když ji soud vyměřil tříměsíční vězení a stejně dlouhé léčení. Ze všeho se nakonec vyvlékla a teď se kaje. Podle médií je to ale jen naoko, vydělá tak více peněz na svém příběhu.

Americká herečka Lindsay Lohan, která proslula různými skandály a opletačkami se zákonem, připouští, že v minulosti udělala chyby a „pouštěla se do určitých věcí“, tedy pila, brala drogy, a přitom řídila auto. Zároveň ale příčinu svého chování háže na ostatní. „Byla jsem mladá a zvědavá, stýkala se se špatnými lidmi. Tolik lidí kolem mě mi říkalo, že mě mají rádi, ale bylo to ze špatných důvodů,“ řekla Lohan v rozhovoru pro nejnovější číslo časopisu Vanity Fair.

„Hodně lidí si ode mě bralo a nic mi nedávali. Měla jsem hodně lidí, kteří byli se mnou kvůli mejdanům," řekla čtyřiadvacetiletá herečka a rázem v sebereklamě přitvrdila: „Nezajímám se o to, co jiní říkají. Vím, že jsem zatraceně dobrá herečka. Chci svoji kariéru zpět. Chci respekt, který jsem měla, když jsem točila velké filmy. A když to bude znamenat, že nemám chodit do nočních klubů, tak tam chodit nebudu. Stejně to není zábavné.“

Média to ale považují jen za způsob, jak zvýšit cenu svého životní příběhu. Za jeho exkluzivní převyprávění totiž dostal od několika časopisů statisícové nabídky. Autor komentáře například právě ve Vanity Fair napsal: „Její herecká hvězda pohasla, roli párty girl také moc nezvládla, jak teď může bezpracně pohodlně žít? Co nejdráže prodat svoji story.“

Lohan musí pokračovat ambulantně v léčbě, což znamená docházet na psychoterapii a několikrát týdně až do listopadu musí navštěvovat poradnu pro odvykání závislostem. Musí rovněž nejméně dvakrát týdně podstoupit testy na přítomnost alkoholu či drog v krvi a zdržovat se v oblasti Los Angeles. Pokud všechny tyto podmínky splní, může zůstat po zkušební dobu a bez dalšího dohledu na svobodě a může se vrátit k práci.

Související články:

Místo půlroku jen pár dní - Lindsey Lohan už je venku!

Lindsay Lohan šílí, půjde z vězení do vězení

Lindsay Lohan: Porno ve vězení!

VIP trestankyně Lindsay Lohan - Na cele má televizi a šatní skříň!

Americká herečka Lindsay Lohan - První den v base

Lindsay Lohan ve vězení: Kontrola všech tělních otvorů. I vagíny!

Autor ex, ČTK

Foto ara

1. 9. 2010 9:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.