Čvančarová ukázala zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Čvančarová ukázala zadek!

Zepředu byla Čvančarová za hvězdu, ale když se otočila...
Zepředu byla Čvančarová za hvězdu, ale když se otočila... (Aha! – Alexandr Malachovský, TV Nova)

Již dnes večer uvede TV Nova nový seriál z prostředí módního časopisu! V něm zazáří plejáda českých herců v čele s Jitkou Čvančarovou (32). Ta na premiérovém promítání seriálu ukázala část svého zadečku! Po jejím boku se pak představí Juraj Kukura (63), Jana Hlaváčová (72), Tereza Brodská (42) či Vojta Dyk (25), který v seriálu spáchá sebevraždu!

Hlavní hvězda seriálu Jitka Čvančarová si na luxus a dokonalost rozhodně nepotrpí. „Nemám dokonalost ráda. To nedokonalost v sobě ukrývá tu pravou krásu,“ řekla na pondělním premiérovém promítání Čvančarová deníku Aha! a svá slova nechtěně potvrdila. Korzet svých krásných šatů totiž dopnula nedokonale a poskytla přítomným mužům pohled na část svého zadečku.

Celý seriál, jehož děj se točí kolem modního časopisu Grace, je poskládán ze střípků života tvůrčího týmu. „Jana Hlaváčová hraje módní redaktorku a postava Vojty Dyka je napsána podle stylisty Dana Procházky, který stejně jako seriálová postava tak nějak omylem spáchal sebevraždu,“ prozradila režisérka Tereza Kopáčová.

„Juraj Kukura přidával fórky i v průběhu scén, takže šlo o to, jestli to ostatní herci ustojí, nebo se odbourají. Většinou to ustáli a ještě rozehráli, diváci se mají nač těšit,“ smála se režisérka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.