Drogový skandál Paris Hilton: Zatčena za kokain! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drogový skandál Paris Hilton: Zatčena za kokain!

Paris se svou zálibou nijak netají.
Paris se svou zálibou nijak netají. (EPA, ara)

Rozmazlená miliardářka Paris Hilton (29) už zase lítá v pořádném maléru! V pátek stopla losangeleská policie auto, v němž seděla, a naneštěstí pro blonďatou celebritu v něm našla kokain.

Vypátrat vůz, který řídil Parisin přítel, přitom nebylo vůbec těžké, už zdálky se z něj linula opojná vůně marihuanového kouře. Hilton navíc u sebe měla látku, u níž pozdější test potvrdil, že jde o kokain. Přesné množství drogy zatím policie nezveřejnila.

Paris strávila téměř dva dny v centru pro zadržené v Clark County a včera byla propuštěna na kauci. Ale příliš velkou hlavu si ze svého zatčení nedělala. „Jdu do postele. Sladké sny všem,“ poslala zřejmě ještě v lehkém opojení zprávu na sociální síť Twitter. Patrně si vůbec neuvědomuje, že ji soud nemine a soudci k ní zřejmě tentokrát příliš shovívaví nebudou.

Průšvihy Paris Hilton:

  • Před čtyřmi lety načapali hvězdičku při řízení auta pod vlivem alkoholu. Paris byla odsouzena ke 45 dnům vězení, z nichž si ale odseděla pouhých 23. Kála se sice, že se drog už ani nedotkne, jenže moc dlouho jí to nevydrželo.
  • Letos v červnu ji jihoafrická policie zatkla v Port Elizabeth po čtvrtfi nále mistrovství světa ve fotbale kvůli držení marihuany. Vinu na sebe ale vzala její kamarádka.
  • O měsíc později byla Paris opět zatčena, tentokrát na letišti na Korsice. Ukázalo se ale, že množství marihuany je menší než gram, a tak byla za půl hodiny zase na svobodě.

Miliardářka se s jointem běžně objevuje i na veřejnosti.

Paris »v rauši«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.