Z Vegas rovnou do Ambassadoru - Válková cestou vytuhla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Z Vegas rovnou do Ambassadoru - Válková cestou vytuhla!

16:00 - Na ruzyňském letišti Jitka po příletu zamávala fotografům.
16:00 - Na ruzyňském letišti Jitka po příletu zamávala fotografům.  (Aha! – David Kundrát)

Češka Jitka Válková (18), podle hlasování poroty Miss Universe jedna z patnácti nejkrásnějších dívek vesmíru, se prakticky okamžitě po návratu z Las Vegas vrhla do práce! Jen pár hodin po příletu už předváděla na módní přehlídce salonu Richter v pražském Ambassadoru!

A nejen to! Jitka se dokonce chopila mikrofonu a zazpívala! Není divu, že sotva slezla z pódia, okamžitě usnula a do auta ji musel její přítel Mirek Cipra doslova odnášet.

Na akci Žena Regionu 2010 nechyběla ani sexy modelka Kristýna Lebedová (22), která se v salonu stala pravou rukou majitelky a je i přítelkyní jejího syna, náměstka pražského primátora Milana Richtera.

S krásnými Češkami je nutné počítat!

Česká Miss Jitka Válková (18) hned po středečním návratu z Las Vegas do Prahy poskytla deníku Aha! rozhovor. Co pro ni znamenalo umístění mezi patnácti nejkrásnějšími dívkami na Miss Universe? A jak teď tenhle úspěch využije?

Jaké to bylo v Las Vegas?
„Byla jsem poprvé v životě v Americe. Když jsem zjistila, že se soutěž bude konat v Las Vegas, měla jsem ohromnou radost. Bohužel jsem neměla čas si dostatečně město užít. Velmi nás zaměstnával určený program. Většinu času jsem trávila s ostatními dívkami. Bohužel jsem nestihla afterpárty a kvůli dlouhým nákupům jsem také propásla jízdu na horské dráze, kterou nám uzavřeli těsně před nosem.“

Cítila jste rozdíl mezi soutěží krásy u nás a v zahraničí?
„Miss Universe i Česká Miss mají stejný základ. Světová soutěž je výjimečná tím, že mezi sebou soutěží krásné a talentované dívky z celého světa, šlo tedy o hodně. V tomto případě se nás o titul ucházelo celkem osmdesát. Soutěž přitahovala velkou pozornost veřejnosti a bylo nás tu mnoho, proto všechny dívky byly pod dohledem ochranky.“

Co plánujete teď?
„Chci se věnovat hlavně zpěvu, protože mám k němu vztah a zpívám moc ráda už odmalička. Co se týká modelingu, doufám, že mi pomůže účast na Miss Universe k dalším pracovním nabídkám.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.