George Michael u soudu přiznal: Před jízdou jsem fetoval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

George Michael u soudu přiznal: Před jízdou jsem fetoval

George Michael na cestě k soudu.
George Michael na cestě k soudu. (ČTK)

Není žádný svatoušek. Teď už o tom média nemusí jen spekulovat, Georgie Michael to sám přiznal. Včera před soudem přiznal, že si před tím než sedl za volant dal »zahulil trávu«. Chvíli na to havaroval…

Není žádný svatoušek. Teď už o tom média nemusí jen spekulovat, Georgie Michael to sám přiznal. Včera před soudem přiznal, že si před tím než sedl za volant dal »zahulil trávu«. Chvíli na to havaroval…

Britský zpěvák stále včera před londýnským soudem, který se zabýval jeho řízením pod vlivem drog a přechováváním marihuany. Někdejší člen dua Wham! byl zatčen na počátku července, když se svým vozem narazil do domu v severní části metropole.

Zpěvák před soudem jen vypovídal, verdikt má podle webu Inquirer.net padnout 14. září. Soudce Robin McPhee, který nevyloučil trest vězení, Michaelovi udělil prozatímní šestiměsíční zákaz řízení.

Nehoda se podle britského bulvárního tisku stala v noci, kdy se konal festival homosexuálů, k nimž se zpěvák otevřeně hlásí. Sedmačtyřicetiletý Michael ztratil kontrolu nad svým vozem Range Rover a naboural do rohového domku, v jehož přízemí je fotolab. Nedaleko od místa nehody zpěvák bydlí.

George Michael byl loni vyšetřován, protože se jeho auto srazilo s přívěsem od traktoru, byl ale propuštěn na svobodu. V roce 2007 přišel na dva roky o řidičský průkaz poté, co se přiznal k řízení pod vlivem drog.

Užíváním drog se zpěvák v minulosti netajil. Například v roce 2006 během rozhovoru s britskou televizí ITV1 kouřil hašiš, o kterém tehdy tvrdil, že se po něm cítí šťastný a vyrovnaný.

Související články:

Policie: George Michael řídil zfetovaný!

George Michael: Naboural. Byl opilý?!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.