Filip Renč - Kvůli nehodě přijde o miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Filip Renč - Kvůli nehodě přijde o miliony!

Filip Renč ujel v úterý od nehody, odmítl dechovou i krevní zkoušku.
Filip Renč ujel v úterý od nehody, odmítl dechovou i krevní zkoušku.  (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Filip Renč (45) po svém úterním zkratu, kdy nejdřív naboural a pak od nehody ujel, nepřijde jen o řidičský průkaz, ale i o milionovou zakázku. Režisér spotů »Nemyslíšzaplatíš!« proti sobě svým jednáním totiž poštval ministerstvo dopravy, které je zadavatelem kampaně. To už mu další lukrativní kšeft nejspíš nedá!

Renčovi se jeho nerozvážnost nejspíš pěkně prodraží. Pomineme-li až padesátitisícovou pokutu, která mu nyní hrozí, připravil se režisér také o miliony, které mu mohly přitéct ze státní kasy.

„Na kampani, kterou pro nás režíroval, si vydělal něco málo přes deset milionů korun. Nyní jsme rozladěni, a pokud budeme ve spotech pokračovat, visí nad jeho účastí velký otazník,“ svěřil se deníku Aha! mluvčí ministerstva dopravy Karel Hanzelka, který doufá, že Renčovo chování neovlivní celou kampaň.

„Doufáme, že jeho chování nebude mít negativní vliv na naši kampaň. Zatím je úspěšná, ale stát se může cokoli. Pan Renč nebyl tváří kampaně, byl tak ale vnímán. Mrzí nás to. Ale je to jeho osobní problém.

Celá kampaň nás stála sto padesát milionů korun, tak snad jedná hloupá událost na ni nebude mít špatný vliv,“ pokračuje Hanzelka s tím, že kampaň »Nemyslíšzaplatíš!« už zachránila mnoho životů a skandály opředený Renč ji rozhodně nikdy neměl reprezentovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.