Tori Spelling ohrožuje své děti! Tahá je do kampaní za homosexuály | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tori Spelling ohrožuje své děti! Tahá je do kampaní za homosexuály

Tori i její synek mají na tváři NO H8. Ví tříleté dítě, za co se angažuje?
Tori i její synek mají na tváři NO H8. Ví tříleté dítě, za co se angažuje? (Fakt.pl)

I když to možná myslí dobře, měla by víc myslet na rodinu. Tori Spelling (37) alias Dona z Beverly Hills 902 10 zapomíná na bezpečí svých dětí. Ty jsou v ohrožení od nepřátel kampaní, do nichž se herečka zapojuje.

Tori sice sama žije v tradičním manželství - táta, máma, děti, pes, ale nemá nic proti těm, kteří to tak nemají, homosexuály. A aktivně se zasazuje o to, aby měli právo žít podle svého.

Ve většině amerických zemí ještě nepřijali registrované partnerství a nejen gayové s lesbami o to usilují. Nachází odporu například právě u Tori

Problém je, že hvězda z Beverly Hills do kampaní zatahuje i své děti – syna Liama (3) a dceru Stellu (2). Například nedávno, když spolu s nimi a manželem Deanem McDermottem (44) vyrazila do ulic, napsala všem na tvář NO H8, což je zkratka, která se překládá jako Ne nenávisti.

Kliknutím zvětšete

I když je Kalifornia, kde rodinka žije, celkem tolerantní, čas od času tam dochází k přepadávání homosexuálů. Tedy i aktivistů, kteří za jejich práva bojují. A děti jsou pak nejcitlivějším cílem.

Tori si užila různých výhružek po řadě svých skandálků dost. A poslední dobou k nim přibyli i urážky za její prohomosexuální aktivity. Ty herečce nikdo zazlívat nemůže, děti by z toho však měla vynechat…

Čtěte také:

Ňadra celebrit - Velká, hezky tvarovaná a... UMĚLÁ!

Tori Spelling (35) - Stala se z ní anorektička!

Tori Spelling: Bříškem vydělala miliony!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.