Dobrý sex? Záleží hlavně na rukou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dobrý sex? Záleží hlavně na rukou!

Podle sexuologů nezáleží u mužů na velikosti penisu, ale hlavně na šikovnosti jejich rukou.
Podle sexuologů nezáleží u mužů na velikosti penisu, ale hlavně na šikovnosti jejich rukou. (: Profimedia.cz)

PRAHA – Malý penis už není problém! Sexuologové na základě dlouhodobých výzkumů tvrdí: »Penis není při sexu to nejdůležitější. Mnohem důležitější jsou ruce!« Na rozdíl od penisu nejsou odkázány na erekci a jsou mnohem šikovnější!

Malý penis už není problém! Sexuologové na základě dlouhodobých výzkumů tvrdí: »Penis není při sexu to nejdůležitější. Mnohem důležitější jsou ruce!« Na rozdíl od penisu nejsou odkázány na erekci a jsou mnohem šikovnější! Nejlepšími milenci jsou podle žen muži, kteří vědí, jak ruce správně používat.

Rozměry mužské chlouby nehrají roli! „Pokud se žena poprvé setká s mužem, její oči se do deseti vteřin zaměří na ruce. Zajímá ji, jak dlouhé má prsty a zda pečuje o své nehty,“ komentuje americký sexuolog John Coyen s tím, že právě v tomto okamžiku vzniká láska. Na rozměry penisu přitom ženy vůbec nemyslí. „Takové ty hovory přítelkyň o délce přirození jsou pouhé vychloubání a špičkování. Ženy nakonec přiznávají, že mnohem důležitější je pro ně šikovnost partnerových rukou,“ dodává Coyen k výsledkům výzkumu.

Jeho slova potvrzuje i český sexuolog Radim Uzel. „Lidská sexualita je totiž velice pestrá a penis dokáže jen jeden pohyb. Prsty jsou přece jen zručnější, při dráždění erotogenních zón dokáží mnohem více. Penis je odkázán na erekci, prsty ale ne,“ říká Uzel.

A jak ruce správně při sexu používat? Muž by měl nejprve začít prsty hladit a lehounce masírovat obličej. Jemně přejíždět po tvářích, citlivých místem kolem očí a pomalu přecházet přes uši a krk na celé tělo. „V žádném případě nepospíchejte a věnujte se každé části těla partnerky,“ radí Uzel. Při předehře muž podle něj nesmí zapomínat, že stimuluje nejen partnerku, ale také sebe!

Jak ruce při sexu používat?

Obličej a krk

Jemnými krouživými pohyby přecházejte z čela, kolem očí na uši a krk partnerky.

Paže

Z krku se dostaňte nejprve na ramena a postupně přejíždějte partnerce po vnitřních stranách paží až do podpaží a na vnější stranu prsou.

Ňadra

Soustřeďte se na celá ňadra. Jemně je tiskněte a nadzvedávejte. Nevěnujte se jen bradavkám.

Bříško

Hlaďte ženu rozbíhajícím spirálovitým pohybem kolem pupíku. Přecházejte až na boky.

Hýždě

Ženy milují, když jim partner před milováním tiskne hýždě. Můžete je i lehce poplácat.

Nohy

Jemně masírujte chodidla od kotníků k prstům. Musíte ale opatrně, abyste partnerku nelechtali.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.