Aichmajerová versus Kristelová: Válka o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Aichmajerová versus Kristelová: Válka o peníze!

Eva Aichmajerová odmítá, že by kradla nápady.
Eva Aichmajerová odmítá, že by kradla nápady. (pro Aha! – Boom TV, Milan Hladil)

Těhotná modelka Kateřina Kristelová (30), která už »stříhá metr« do porodu svého prvního potomka, se rozhodla zpestřit si poslední týdny těhotenství soudní tahanicí! Myslí si totiž, že jí kolegyně Eva Aichmajerová-Decastelo (31) ukradla nápad a připravila ji o peníze! TV Barrandov, která měla nápad Kristelové vyfouknout, už se ozval její právní zástupce.

„Kateřina si domluvila schůzku s vedením televize Barrandov a nabídla jim námět na jeden pořad o dětech. Jenže oni jí rovnou řekli, že její myšlenka pro ně není nová a že něco podobného už natáčejí s Evou Aichmajerovou,“ prozradil zdroj deníku Aha! „Pořad Maminka natáčíme s Evou AichmajerovouDecastelo, která mně osobně pořad nabídla před více než půl rokem. Můžu potvrdit, že nás kontaktoval právní zástupce Kateřiny Kristelové,“ potvrdil i místopředseda představenstva a ředitel marketingu TV Barrandov Janis Sidovský.

Evě Aichmajerové je celá kauza k smíchu. „Je to námět můj a dramaturgyně, pořad řešíme už půl roku. Kateřina by tedy musela žalovat mě. Ale opravdu jsme jí to nevzali, přišla prostě s podobným nápadem jako druhá,“ říká Eva, jejíž pořad Maminka se na obrazovkách objeví první říjnovou neděli. Jeho hlavní součástí bude rozhovor o dětech s Monikou Marešovou, stávající manželkou Leoše Mareše.

„Ten pořad má podtitul Magazín, se kterým rodičovství hravě zvládnete. K tomu bude všechno naše snažení směřovat. Je to pořad pro maminky a tatínky všech věkových kategorií. Kromě paní Marešové se před kamerou uvidím také se Zuzou Belohorcovou, Alicí Bendovou nebo Michaelou Maurerovou,“ vysvětluje sympatická moderátorka.

Eva ale stále zůstává také kmenovou moderátorkou hudební televize Óčko, na které uvádí pořad o módě Stylissimo.

Kristelová již na Barrandově působila v lifestylovém pořadu 60 minut, ten však skončil a to je pravděpodobně ten pravý důvod, proč je na televizi naštvaná. Nebo spíš zapracovaly hormony?

Takhle sexy mamina Kristelová vypadala ještě před začátkem těhotenství.

Janis Sidovský, ředitel marketingu TV Barrandov.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.