Česko Slovensko má Talent: Porotcům šlo o život, Na jeviště vtrhly šelmy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česko Slovensko má Talent: Porotcům šlo o život, Na jeviště vtrhly šelmy!

Porotci se nejspíš dohadovali, jestli nebezpečná zvířata uklidnit nebo raději utéct.
Porotci se nejspíš dohadovali, jestli nebezpečná zvířata uklidnit nebo raději utéct. (TV Prima)

Porotci talentové soutěže televize Prima Lucie Bílá, Jan Kraus a Jaro Slavik zažili během brněnských castingových kol Česko Slovensko má talent chvíle strachu. Šelmy, které hostilo natáčecí studio, nechtěly zpět do klece!

Na jevišti brněnského Mahenova divadla se totiž objevil Jaro Joo, majitel cirkusu Joo, který se léta zabývá krocením divokých šelem. Jaromír si sebou přivedl tygřici a leopardici, o nichž tvrdí, že jsou jeho milované holčičky. Netají se dokonce tím, že jeho vlastní žena je u něj v oblíbenosti až na třetí příčce. Obě kočičky na ní prý pěkně žárlí.

Šelmy se s cirkusovým principálem sice na jevišti mazlily a láskyplně ho líbaly, ale předvádět se na povel odmítaly. Problém vyvstal ve chvíli, kdy měla jít zvířata zpět do klece – vůbec se jim nechtělo. Situace v zákulisí se tak na chvíli pěkně zdramatizovala. „V případě, že se vám v zákulisí nebo na jevišti předvádějí živá zvířata – v tomto případě dokonce divoké šelmy – je samozřejmě na místě velká opatrnost,“ řekla mluvčí televize Prima Jana Kocová. „Nakonec ale všichni situaci zvládli a naši moderátoři a porota projevili opět svou velkou profesionalitu,“ dodává.

Porotci soutěže byly v bezprostřední blízkosti tygřice a leopardice, dokud se s nimi ale jejich pán Jaro Joo mazlil, bylo všechno v pohodě.

Do klecí zpět ale šelmy dostával Joo i štáb jen s velkými obtížemi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.