Sága rodu Jiřího Pomeje - Rozvádí se kluk i táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sága rodu Jiřího Pomeje - Rozvádí se kluk i táta!

Pomeje junior nyní řeší rozvod s Ivetou Bartošovou. Jiří Pomeje starší opustil manželku, má prý o mnoho let mladší milenku.
Pomeje junior nyní řeší rozvod s Ivetou Bartošovou. Jiří Pomeje starší opustil manželku, má prý o mnoho let mladší milenku. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Jablko nepadá daleko od stromu. Potvrdilo se to i v případě životního i profesního zkrachovalce Jiřího Pomejeho (45). Podle informací deníku Aha! se totiž nerozvádí jen »synátor«, kterému dala vale jeho žena Iveta Bartošová (44), ale i jeho tatík Jiří Pomeje starší (68)!

Pomeje mladší, který se po oznámení rozvodu s Ivetou Bartošovou uchýlil poustevničit a trucovat k řece Sázavě, nyní nemá příliš oporu ani u svých rodičů z Českých Budějovic. „Jiřího otec se s jeho matkou po desítkách let manželství rozvedl. Svou ženu měl velmi dlouho podvádět,“ tvrdí zdroj z jihočeské metropole. A dodává, že otec slavného syna rozhodně bez lásky netrpí.

„Nakonec si našel mladou ženu, okolo pětatřiceti let, s kterou má mít už i dítě. Zato Jiřího matka žije nyní sama,“ dodává zdroj. Samotný Pomeje junior se ke svému otci nevyjadřuje. Stejně tak Iveta Bartošová. „S Jirkou jsme se o jeho rodičích nikdy nebavili,“ vzkázala jen.

Jiří Pomeje senior se proslavil problematickou přípravou svatby svého syna. Někteří podnikatelé, s nimiž na velkolepé události spolupracoval, tvrdí, že jim dodnes dluží peníze. Loni navíc zkrachoval a skončil kvůli dluhu za půl milionu v insolvenčním řízení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.