Šnek Tonda - Sežral stravenky za 750 Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šnek Tonda - Sežral stravenky za 750 Kč

Tonda si na stravenkách opravdu pochutnal.
Tonda si na stravenkách opravdu pochutnal. (pro Aha! –Vojtěch Johaník)

Nejen přemnožení slimáci, ale i exotičtí šneci dokážou pěkně hnout žlučí... Přesvědčil se o tom i Vojta Johaník (52) z Kunovic na Uherskohradišťsku. Hlídal synovi jeho oblíbeného šneka Tondu. Zapomněl ale na něj a odešel na chvilku z domu.

Když se vrátil, nemohl věřit svým očím. Tonda mu sežral 13 stravenek na oběd. Celková škoda 750 korun.

„Tonda je jinak velmi disciplinovaný. Mám ho fakt rád, a tak jsem mu chtěl dopřát trochu volnosti a nechal jsem otevřenou flašku od mouky, ve které normálně přebývá. Tím, co udělal, mě ale hodně naštval, po zbytek měsíce jsem bez obědů,“ rozčiluje se Johaník.

Šnek Tonda přitom nejen v rodině, ale v celém městě požívá velké vážnosti. Je totiž oficiálním maskotem místních softbalových hráčů Snails Kunovice, kteří si přítulného měkkýše přivezli z jednoho zahraničního zájezdu. „Myslím, že nyní mám doma nejdražšího šneka v Česku. Asi počkám, až doroste do obvyklé váhy, a pak s ním udělám to, co on provedl s mýma stravenkama,“ dodává už s úsměvem na rtech Johaník.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.