Stylista radí zpěvačce Bartošové: Iveto, ty vlasy musí pryč! A sukni si radši prodluž... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Stylista radí zpěvačce Bartošové: Iveto, ty vlasy musí pryč! A sukni si radši prodluž...

Iveta se v novém sestřihu cítí dobře. Podle odborníků je ale třeba ve změnách ještě pokračovat.
Iveta se v novém sestřihu cítí dobře. Podle odborníků je ale třeba ve změnách ještě pokračovat. (Aha! – Martin Hykl, Petr Novotný)

Nová image Ivety Bartošové (44)? Fajn, ale své zničené vlasy by neměla prodlužovat, a naopak sukně by měla nosit delší! Takové je stanovisko módního vizážisty a stylisty Káji Pavlíčka (38), který se věnuje stylingu předních českých hvězd a pracoval i pro různé světoznámé značky.

„Vždy je problém, když se zničené vlasy prodlužují. Kdyby byly zdravé, nebyl by mezi nimi vidět rozdíl, u Ivety ale ten přechod vidět je,“ říká Pavlíček, který ale Ivetu brání tím, že, jak sám zjistil, dlouhé »háro« má jen dočasně kvůli chystanému videoklipu pro píseň Heja, heja. „Byl to požadavek choreografa, takže Ivetin účes je zatím polotovar, který se ještě bude dodělávat. Stejně by o prodloužené vlasy měla denně pečovat. Foukat je dohladka a případně dohlazovat žehličkou.“

A jak se vlastně vlasový porost Bartošové zničil? „Tam může být víc příčin. Buď jsou často barvené či odbarvované, nebo o ně žena špatně pečuje. Pokud se Iveta v posledních měsících soustředila na zpevnění těla, a po tréninku si je pokaždé umyla a neošetřila je správnými regeneračními přípravky, pak si je mohla poškodit.

I životospráva se podepisuje nejen na vlasech, ale i na kůži,“ naráží Pavlíček na Ivetiny údajné závislosti. „I nevyspání nebo léky mají svůj vliv,“ upozorňuje. Sám Ivetě radí, aby si nechala blond přeliv. „Tmavší tóny jí tolik nesedí. A viděl bych ji raději v kratším sestřihu.“

Vlasy

Pavlíček: „Vždy je problém, když se zničené vlasy prodlužují. Kdyby byly zdravé, nebyl by mezi nimi vidět rozdíl. U Ivety ale ten přechod vidět je.“

Minisukně

Pavlíček: „Nezáleží na věku, ale na tom, zda má žena pevné, štíhlé nohy bez celulitidy. Pak mini nevadí. Ivetě bych radil, aby si sukni o malý kousek prodloužila,“ dodává.

Takto vypadala Iveta dřív. Vlasy měla zničené.

Módní stylista Kája Pavlíček.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.