Česko Slovensko má talent: Kraus veřejně ponížil Pawlowskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česko Slovensko má talent: Kraus veřejně ponížil Pawlowskou!

Jan Kraus to Halině pekně vytmavil.
Jan Kraus to Halině pekně vytmavil. (TV Prima, Marek Pátek)

Moderátor a nyní i jeden ze tří porotců »primácké« reality show »Česko Slovensko má talent« Jan Kraus (56) se během natáčení v pražském Národním divadle pustil do moderátorky Haliny Pawlowské (55).

Moderátor a nyní i jeden ze tří porotců »primácké« show Česko Slovensko má talent Jan Kraus (56) se během natáčení v pražském Národním divadle pustil do moderátorky Haliny Pawlowské (55).

A na jeho štiplavé poznámky směrem k moderátorce mu nahrála zpěvačka Lucie Bílá. Ta si totiž jako jediná všimla úsměvu na Krausově do té doby kamenné tváři, právě když na pódium přišla imitátorka Haliny Pawlowské. „Poprvé se usmál,“ upozornila na pozoruhodný jev Bílá při vystoupení Naděždy Krupské alias Haliny.

Vždy sarkastický Kraus neváhal ani vteřinu a chytil se sebemenší příležitosti svou sokyni veřejně ponížit. „Možná proto, že je to poprvé a zároveň naposledy, co Halina Pawlowská vystupovala v Národním divadle,“ štiplavě utrousil herec a moderátor.

A proč vůbec Kraus nemůže Pawlowské přijít na jméno? Právě ona totiž měla podle vedení České televize vystřídat svým pořadem Mamba show Krausovo Uvolněte se, prosím!, ale i přesto, že měla k pátečnímu prime time po Krausově odchodu z veřejnoprávní televize volnou cestu, formát jejího pořadu u diváku naprosto propadl. Možná také proto, že Kraus nastavil laťku opravdu příliš vysoko.

Naděžda Krupská alias Halina Pawlowská jako jediná dokázala Jana Krause rozesmát.

Porotci nevěřícně zíral na dvojici mladých žonglérů s jojem Roberta Kučeru a Zdeňka Hýbla. „Myslel jsem, že tahle show má být o objevování talentů, ale netušil jsem, že tu objevím i nové žánry. Vy jste předvedli něco, co jsem v životě neviděl, a že jsem toho viděl dost. Příště jen prosím trochu pomaleji, nestihl jsem to všechno sledovat,“ nadšeně hodnotil mladé umělce producent Jaro Slávik.

Porotci v podání Jara Slavíka, Lucie Bílé a Jana Krause odsoudili jednohlasně vystoupení rodeového jezdce, který na jevišti předváděl lasování a k němu si přivedl živou krávu. Ta nebyla z faktu, že stojí na prknech Národního divadla, nijak roztřesená - narozdíl od některých jiných soutěžících.. Zneklidňovala ji ale světla, pískání a hulákání publika. Když se jí pak nad hlavou ozval ječivý zvuk a rozsvítil se porotcův nesouhlasný křížek, leknutím z ní přímo na jevišti vypadl pořádný kravinec.

ČTĚTE TAKÉ:

Mamba show končí: Česká televize zařízla Halinu!

Jan Kraus a »rozvod« s Českou televizí: ČT zůstal název, Krausovi červená sedačka!

Jan Kraus a jeho talk show - Ukončete to, prosím!

Moderátoři Prachař a Pyco: Hlavou zeď (ne)prorazíš!


Autor (ren)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.