Gott zrušil koncert, přišlo moc lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gott zrušil koncert, přišlo moc lidí!

Karel Gott měl zpívat na fotbalovém stadionu, koncert zrušil.
Karel Gott měl zpívat na fotbalovém stadionu, koncert zrušil. (Aha! – Petr Novotný)

Karel Gott (71) měl být jednou z hlavních hvězd hudebního festivalu Červeník nedaleko slovenského Hlohovce. Jeho pořadatelům ale udělal pořádnou čáru přes rozpočet, když svoji účast na poslední chvíli zrušil. Důvod? Odmítl zazpívat na fotbalovém hřišti.

Bašta Gottových slovenských fanoušků se už nemohla dočkat jeho vystoupení v rámci jubilejního 45. ročníku festivalu Červeník. A jejich zájem byl nad očekávání. Pořadatelé proto dokonce v dobré víře místo konání z kapacitních důvodů přesunuli z původně plánovaného amfiteátru na fotbalový stadion.

Tady ale tvrdě narazili! „Karel Gott nevystoupí. Pořadatel koncert přemístil bez umělcova souhlasu a tím porušil původní dohodu,“ vysvětluje Gottův tajemník Jan Adam a dodává, že vystoupení ve fotbalovém svatostánku by mohlo ohrozit předprodej vstupenek na blížící se bratislavský koncert Gotta s Evou Urbanovou.

Pořadatelé rozhodnutí »božského Káji« respektují, sehnali si za něj adekvátní náhradu – vystoupí zde zpěvačky Helena Vondráčková a Lucie Bílá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.