Avril Lavigne: Ukázala prso díky novému milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Avril Lavigne: Ukázala prso díky novému milenci!

Fotografie
Fotografie (internal)

I když je Avril Lavigne (25) drsná rockerka, nafotit odhalené fotky se i přes lukrativní nabídky neodvážila. Teď by to ale měla znovu zvážit. Díky jejímu novému milenci už viděl její bradavku celý svět…

Krásná a cudná Avril Lavigne si vyrazila se svým novým přítelem a teď už možná i snoubencem Brodym Jennerem na slunné kalifornské pláže, aby si trochu odpočinula, zadováděla si ve vodě a oddávala se milostným hrátkám. Čert ale nikdy nespí a paparazzi už vůbec ne.

Zpěvačka se zjevně snažila uhlídat soukromí - neponechala nic náhodě a místo klasického spodního dílu bikin si vzala kraťásky a kšiltovku narazila co nejvíc do čela. Fotografové ji však nejen našli, ale dokonce jí i vyfotili ve chvíli, kdy Brody dostal chuť partnerku ve vodě poškádlit. Popadl ji, nadzvedl, a odhodil opodál. Jenže nedomyslel, že vrchní díl plavek má Avril bez ramínek. Jak dopadla zpěvačka do vody, stalo se to, co se stát muselo. Díky tomu už dnes všichni ví, jak vypadá Avrilino pravé prso v celé své kráse.

Tenhle kousek se Brodymu nepovedl...

ČTĚTE TAKÉ:

VIDEO Nepotřebuje štětce, stačí ji prsa. A kšefty se jen hrnou!

Nicole Kidman: V soukromí cudná, před kamerou nahá!

Paris Hilton - Při focení na moři se opila a šlo jí o život! A opět ukázala prsa...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.