Vondráčková v Bělorusku - Drama v koupelně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková v Bělorusku - Drama v koupelně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Helena Vondráčková (63) už je zpátky doma z běloruského městečka Vitebsk, kde společně se zpěvačkou Olgou Lounovou (29) reprezentovaly Česko na 19. mezinárodním hudebním festivalu popových písniček! Ten pravý horor však Vondráčková nezažila z výkonů na pódiu, ale v hotelové koupelně!

„Z obalu na oblečení jsem měla trochu pomuchlané jedny ze šatů, v nichž jsem chtěla vystupovat. A protože jsem je nestíhala vyžehlit, poradili mi, abych je pověsila na ramínko v koupelně a pustila horkou sprchu, že se mi působením páry vypnou,“ směje se Helena.

„Já si zatím šla nalakovat nehty. Jenže šaty mi z ramínka spadly do vody, a když jsem je zdvihala, tak jsem si na nich těmi krásně čerstvě namalovanými nehty udělala flíček. A ten jsem odlakovačem čistila tak úporně, až se do šatů propálila díra,“ dodává Vondráčková, která tak zažila před nástupem na podium perné chvilky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.