Rozvádějící se Iveta Bartošová - Smyk a frrrk právničce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvádějící se Iveta Bartošová - Smyk a frrrk právničce!

Jakmile řidič zjistil, že ho pronásledují novináři, poslal auto do smyku a prudce ho otočil.
Jakmile řidič zjistil, že ho pronásledují novináři, poslal auto do smyku a prudce ho otočil. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) je už pevně rozhodnuta vymazat manžela Jiřího Pomejeho (45) ze svého života! A zřejmě je připravená i na bitvu, která ji s rozvodem, o nějž v pondělí zažádala, může čekat! V úterý v noci totiž po divoké jízdě městem skončila u své advokátky Ivany Kejmarové, známé rozvodové právničky! A proč se vlastně rozvádí tentokrát?

Iveta ani její okolí se o příčinách rozvodu bavit nechce. Ještě loni na podzim, kdy rozvodem vyhrožovala poprvé, jej sama Iveta odůvodňovala Jiřího nespolehlivostí. Ta pramenila i z toho, že jí v tu dobu dělal i manažera, a prý sliboval neuskutečnitelné věci. Podle aktuálních zpráv ze zpěvaččina okolí je i tentokrát na vině špatná finanční situace páru. Zadlužený Pomeje je pro nevyrovnanou Ivetu koulí u nohy. Pomejeho kamarádi zase tvrdí opak. Jiří po Ivetě požadoval, aby co nejdřív začala opět pracovat, což se psychicky labilní zpěvačce nelíbí.

Jisté je prý jen to, že Jiří tentokrát Ivetu za pobaveného přihlížení národa, jako tomu bylo na přelomu roku, už odprošovat nebude.

„To Jirka ani nechce. Je na ni děsně naštvanej. Říká, že kdyby to udělal znova, bude jen za pitomce,“ říká Pomejeho kamarád a mecenáš Pavel Pásek. Ten s Jiřím strávil večer nad skleničkou, zatímco Iveta prchala před realitou!

„Iveta byla od sedmi ráno až do jedenácti ve studiu. Pak ji vůz přivezl zpět před její dům v Uhříněvsi. Jak ale zahlédla novináře, řidič rychle odjel pryč. Pak asi tři čtvrtě hodiny kličkoval Uhříněvsí, až nakonec zaparkoval na dvoře Ivetiny advokátky Kejmarové ve Slušticích,“ popisuje manévry fotoreportér. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ uvedla Kejmarová, specialistka na rozvodové právo.

„Momentálně jsem šťastná a to co se děje mě nijak netrápí,“ řekla Iveta, která právě připravuje nový hit Heja, heja.

Praha, středa 18.52

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.