Paris Hilton: Větrala si rozkrok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paris Hilton: Větrala si rozkrok!

Na své luxusní prázdninové plavbě okolo Evropy už Paris Hilton (29) ztropila nejeden skandál. Že v tom nehodlá přestat, ukázala i v jednom francouzském klubu.

Na jedné ze svých zastávek na pobřeží Francie navštívila Paris Hilton prvotřídní klub, kde to roztočila - jak je zvyklá - ve velkém stylu. Nejenže se posilněná několika drinky a skleničkami šampaňského chopila mikrofonu a oprášila svoji někdejší neúspěšnou kariéru zpěvačky. Jala se předvádět i erotické tance.

A protože jí zřejmě začalo být opravdu horko, vzala si do parády jeden z ventilátorů a zchladila si tu část těla, která v tom momentě trpěla horkem zřejmě nejvíc. Otočila hlavu větráku, rozkročmo si nad něj stoupla, povyhrnula si už tak hodně krátké mini šaty a nechala proudit chladný vzduch mezi nohy. Někteří hosté párty měli za to, že Paris trpí nedostatkem sexu, jiní se zas domnívali, že napodobuje Marilyn Monroe. Co myslíte, proč to Paris dělala?

Paris začalo být pod kalhotkami horko. Vyřešila to po svém.

ČTĚTE TAKÉ:

Paris Hilton má na stehnech spoustu modřin. Mlátí jí snad někdo?!

Paris Hilton - Při focení na moři se opila a šlo jí o život! A opět ukázala prsa...

Takhle kouří Paris Hilton

Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.