Válka legend kvůli chlapovi - Moučková vzkazuje Brejchové: Nikdy ti neodpustím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Válka legend kvůli chlapovi - Moučková vzkazuje Brejchové: Nikdy ti neodpustím!

Kamila Moučková se nikdy nesmíří s tím, že jí Jana Brejchová odloudila manžela.
Kamila Moučková se nikdy nesmíří s tím, že jí Jana Brejchová odloudila manžela. (Aha! – Martin Přibyl, Dalibor Puchta)

Legendární moderátorka Kamila Moučková (82) stále cítí nenávist k herečce Janě Brejchové (70)! Ta jí před šestnácti lety odloudila tehdejšího manžela Jana Zahajského (†68). Moučkovou neobměkčil ani fakt, že její sokyně v lásce leží na smrtelné posteli a jejich společný muž už je dávno na pravdě Boží.

„Neodpustím jí, nemůžu, u ní toho nejsem schopná!“ přiznává i po tak dlouhé době Moučková. „Strašně bych si to přála, i mně by se ulevilo, už kvůli sobě bych to chtěla udělat, ale nejde to. Když Janu vidím v televizi v Noci na Karlštejně, říkám si: Holka, ty jsi byla tak krásná, já ti to snad odpustím. Jsem naměkko, myslím na to, jak jsme spolu kamarádily, ale pak skončí televize a já jsem zpátky ve stavu, kdy odpustit nedovedu.“ přiznala v rozhovoru pro magazín Ona DNES Moučková, jež od té doby bojuje se silnými depresemi.

„Jirka byl sice ten, který odešel, měla bych to tedy vyčítat spíše jemu, ale on v té době už dost pil a Jana toho využila. Náš partnerský vztah byl tehdy poznamenaný jeho pitím, vznikl mezi námi jakýsi klín, do kterého se ona napasovala,“ tvrdí. Přitom sama Brejchová už nemá dostatek sil na to, aby svou dlouholetou kamarádku odprosila. Zřejmě se jen tak odpuštění nedočká.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.