Tanečník Yemi se registroval s přítelem! Trapas už na svatební pozvánce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tanečník Yemi se registroval s přítelem! Trapas už na svatební pozvánce!

Yemi (vpravo) navléká svému partnerovi prstýnek.
Yemi (vpravo) navléká svému partnerovi prstýnek. (Yulya Bazzy, ara)

Tanečník Yemi, který se včera registroval se svým dlouholetým partnerem Jaromírem, se málem svých svatebních hostů nedočkal. Na pozvánce totiž udělal tento pár hrubku, která se jen tak nevidí. Změnou jediného písmena zval hosty namísto na pražskou Výtoň do jakési Vítoně, která ovšem nikde v Česku není!

Přestože zpočátku měl Yemi v plánu nechat na zakázku vyrobit svatební pozvánky, které by byly vyryté na skleničkách, nakonec zvolil tradiční papírovou cestu. A to se mu vymstilo! Pro svatebčany totiž objednal svatební tramvaj, která je měla dovézt až na místo. Na pozvánce ale namísto tramvajové zastávky Výtoň stálo Vítoň.

Ale ani tato chybka Yemimu ani Jaromírovi, kteří svou svatbu pojali opravdu otevřeně, jejich den nezkazila. A jeden z nejlepších tuzemských tanečníků vysvětluje, proč zvolil tuto cestu. „Hlavním důvodem otevřené komunikace s médii na téma naší svatby je osvěta. Mimo hlavní město se často setkáváme s projevy homofobie a negativními názory lidí, kteří nemají relevantní informace. Vím, že to současní homosexuálně orientovaní mladí lidé nemají vůbec jednoduché. Snažíme se posunout české vnímání lidí o krok blíž vzájemné toleranci k menšinám,“ vysvětlil ještě před svatbou Yemi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.