Americká herečka Lindsay Lohan - První den v base | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Americká herečka Lindsay Lohan - První den v base

Lindsay fasuje svou vězeňskou mističku. Podával se krocan s bramborem.
Lindsay fasuje svou vězeňskou mističku. Podával se krocan s bramborem. (Profimedia.cz)

Hereckou hvězdičku Lindsay Lohan (24) přivítaly v úterý její spoluvězeňkyně velkolepě a hollywoodsky. Lindsay, která se hlásí k bisexuální orientaci, se dostalo pár vzdušných polibků korunovaných mohutným pokřikem: „Lindsay, milujeme tě!“ Samozřejmě nechyběly ani televizní kamery a davy novinářů.

Lohan k vězeňské bráně v kalifornském Lynwoodudorazila v doprovodu matky Diny a o 10 minut později. Hlasité ovace jí náladu nezvedly. Hvězda filmu Protivný sprostý holky, která si vězení vykoledovala za jízdu v opilosti a odmítnutí nastoupit protialkoholní léčení, brala za kliku plačky. Budiž jí útěchou, že si z plánovaných 90 dnů zřejmě odsedí jen 14 – věznice je přeplněná a musí se uvolnit místo pro nebezpečnější delikventky.

A jaký byl první den herečky v base? Nejprve ji čekalo setkání s šerifem a poté nástup do zadržovací cely. V zavšivené místnosti bylo dalších pět spoluvězeňkyň. Lindsay se nevyhnula všem běžným procedurám. Byla svlečena donaha a důkladně prohlédnuta kvůli možnému držení drog nebo zbraní, až poté vyfasovala oranžový vězeňský obleček. Po focení nastoupila do své cely.

Ve vězeňském protokolu se o herečce píše jako o blondýně s černýma očima, vážící 54 kilo a vysoké 167 cm. Ačkoliv stráví ve své cele 23 hodin denně, měla by si dávat velký pozor. Ve vězení je společně s Lindsay 2200 trestankyň a v jejím křídle sedí nebezpečné vražedkyně, narkomanky a prostitutky. Všechny budou teď soutěžit o to, které se podaří herečku dříve rozplakat.

TOHLE JE JEJÍ CELA

V cele má deset cm tlustou matraci, záchod, umyvadlo, stůl a židli. S okolním světem ji spojuje jen pohled z 15centimetrové štěrbiny ve zdi. Teplé jídlo se podává jen jednou denně (většinou kuře). Budíček je v pět. Čeká ji 23 hodin samoty, pouze hodinu denně může na vzduch, vyvětrat si nebo si zatelefonovat. V cele je horko, v Kalifornii je teď 35 stupňů a věznice nemá klimatizaci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.