Machálková na párty Robina Hooda: Neposlušnou bradavku já mám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Machálková na párty Robina Hooda: Neposlušnou bradavku já mám!

Leona Machálková neuhlídala svá neposlušná prsa.
Leona Machálková neuhlídala svá neposlušná prsa. (Aha! – Marek Pátek)

Hvězda chystaného muzikálu Robin Hood Leona Machálková (43) nemá soudnost. Na zahajovací večírek muzikálu totiž dorazila v modelu, který nemá obdoby. Nejenže jí totiž vykukovalo bříško, ale všem přítomným odhalila i svá ňadra, která skrývala jen v miniaturní vestičce. A vykoukla jí dokonce i bradavka!

Když se v úterý odpoledne zpěvačka Machálková připravovala na zahradní párty chystaného muzikálu Robin Hood, ještě netušila, jaké pozdvižení se tam kvůli ní semele. Nejenže na její odvážný model všichni nevěřícně zírali, navíc nikomu neunikla bradavka, která jí vykoukla z výstřihu. „Leona snad nemá vkus. Jak si mohla tohle vzít na sebe?“ divily se dámy na večírku, který se konal na Střeleckém ostrově. To přítomným pánům se naopak Leonin odvážný model líbil...

Pozdvižení nezpůsobila ale pouze ona. Dost rozjetý byl i vítěz reality show X Factor Jiří Zonyga, který v muzikálu ztvárňuje Malého Johna. Ten se totiž zřídil vlastní domácí slivovicí a poloprázdnou lahev pak v opileckém rauši hodil do Vltavy. Nejvíc se na večírku ale opil představitel Robina Hooda Václav »Noid« Bárta, který dorazil bez své krásné přítelkyně Alenky Jáklové a klopil do sebe jednoho panáka za druhým. Slivovici navíc zapíjel vychlazeným pivem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.