Ministr dopravy Vít Bárta: Parkoval na zákazu zastavení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ministr dopravy Vít Bárta: Parkoval na zákazu zastavení!

Bártovo stříbrné audi parkovalo hodinu na zákazu zastavení.
Bártovo stříbrné audi parkovalo hodinu na zákazu zastavení. (TV Nova, ara)

Ministr dopravy Vít Bárta (VV) má na svém kontě další dopravní přestupek. Před několika dny byl kritizován za to, že jezdil bez registrační značky, pouze s nálepkou. A v pátek parkoval přímo pod značkou zákazu zastavení.

Bártu přivezl řidič v pátek na pražský Klárov, kde ministr s manželkou, místopředsedkyní Sněmovny Kateřinou Klasnouvou (VV), bydlí. Stříbrné audi zaparkovali asi na hodinu přímo pod značkou zákazu zastavení. Ministr ale tvrdí, že si značky nevšiml. Přitom tam roky bydlí, takže ulici určitě dobře zná. „Když jsem to při odjezdu zjistil, řidiče jsem pokáral, nicméně s vozem jsem z místa přestupku odjel já. Nechat řidiče přeparkovat mně přišlo pokrytecké,“ snažil se Bárta vyvinit v SMS pro TV Nova.

Hned nato odjeli Bárta s Klasnovou na dovolenou do Itálie. A to i přesto, že prezident Václav Klaus na ministry apeloval, aby svoji letošní dovolenou zrušili. „Doufám, že vláda začíná pracovat hned a že myšlenka na něco jako dovolenou nepřipadá v roce 2010 v úvahu,“ řekl Klaus po jmenovaní vlády.

Vít Bárta s manželkou Kateřinou Klasnovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.