Čerstvá novomanželka Klasnová v »použitých« botách - od svatby je nevyměnila. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čerstvá novomanželka Klasnová v »použitých« botách - od svatby je nevyměnila.

Katka předvádí drahý šperk, ale obuv si nechala ze svatby.
Katka předvádí drahý šperk, ale obuv si nechala ze svatby. (Aha! – Martin Přibyl, Blesk – David Malík, Jiří Hadač)

Místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (33) si sice minulý víkend užila krásnou svatbu s novopečeným ministrem dopravy a rovněž »véčkařem« Vítem Bártou (36), čas na líbánky ale nemá.

Například v pondělí bylo třeba se jít za Sněmovnu rozloučit s odcházejícím premiérem Janem Fischerem (59), Katka se tam zodpovědně vypravila, zůstala jí ale ještě trocha svatební nálady. Ačkoliv si totiž na sebe vzala konzervativní úbor, na nohou jí od víkendu »zůstaly« bílé střevíčky, v nichž kráčela k oltáři.

Co víc, konečně se pochlubila kombinovaným zásnubním a snubním prstenem. A je na co se dívat! Bílé zlato s velkým diamantem uprostřed a menší prsten z bílého zlata doplňující celou kombinaci. Tržní cena? Podle kalibru diamantu až sto tisíc korun – nic, co by si milionář Vít Bárta nemohl dovolit.

Političky z VV jsou slavné!

Kalendář, který během předvolební kampaně nafotily kandidátky VV, je nyní v zahraničí žádaným artiklem. První si ho všiml Wall Street Journal, i další noviny se pak chytly a otiskly sexy pózy, v nichž se pro hlasy vystavovaly »véčkařky«. A nejvíce vynikla právě blonďatá Katka. Bárto, měj se na pozoru!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.