Přítelkyně Mela Gibsona: Uhodit ženu, když drží v náručí dítě? Herec: Zasloužila sis to, ty k****! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přítelkyně Mela Gibsona: Uhodit ženu, když drží v náručí dítě? Herec: Zasloužila sis to, ty k****!

Někdy jde z Gibsona i strach...
Někdy jde z Gibsona i strach...

Hulvát, násilník, sobec, chorobný žárlivec, sobec… zkrátka Mel Gibson (54). Tedy pokud se potvrdí pravost audionahrávky jeho hádky s expřítelkyní Oksanou (40). Tu teď zkoumají detektivové.

Americký portál RadarOnline.com zveřejnil audionahrávku, na níž hollywoodský herec Mel Gibson údajně přiznává, že uhodil matku své osmiměsíční dcery.

Na nahrávce je prý zachycena osmiminutová telefonická hádka mezi Gibsonem a jeho bývalou přítelkyní a matkou malé Lucii Oksanou Grigorijevovou. Hlas, který zní charakteristicky jako hlas oscarového herce, říká Grigorijevové, že si »zasloužila« ránu za to, že mu nadávala, že jí údajně vrazil facku a vyrazil dva přední zuby.

„Co jsi to za člověka?“ říká ženský hlas na nahrávce. „Uhodit ženu, když drží v náručí dítě? Vyrazit jí dva zuby! Co jsi to za člověka?“

„Jsi teď hodně rozčilená. Víš co, ty... (hrubé slovo), zasloužila sis to.“

Gibsonův mluvčí Alan Nierob odmítl nahrávku komentovat.

S Oksanou ještě v lepších dobách. Nadává ji nebo jen diskutují?

Vztah mezi bývalými partnery, kteří se soudí o opatrovnictví osmiměsíční dcery, je velmi vyhrocený. Zpěvačka herce obvinila, že ve sporu o dceru dal soudu nepravdivé údaje. Gibson naopak tvrdí, že Grigorijevová porušila dubnovou dohodu o péči o Luciu. Soud oběma zakázal navzájem se k sobě přibližovat.

Grigorijevová obvinila Gibsona, že se na ní v lednu dopustil domácího násilí. Policie nyní případ vyšetřuje a podle jejího mluvčího vyšetřovatelé vyhodnotí i nahrávky.

„Existují zřejmě audionahrávky, které se budou také posuzovat,“ řekl mluvčí úřadu šerifa v Los Angeles Steve Whitmore. Odmítl ale říci, odkud detektivové nahrávky získali. Ujistil, že bude vyšetřeno vše, co s případem souvisí.

Poté, co detektivové dokončí práci, bude případ předán obvodnímu prokurátorovi, který rozhodne, zda bude zahájeno trestní stíhání.

Minulý týden byla na serveru RadarOnline zveřejněna nahrávka, na níž údajně Gibson Grigorijevové vytýká, že se obléká příliš provokativně a že pokud ji někdo znásilní, bude to její vina.

Vztah mezi Gibsonem a Grigorijevovou trval zhruba rok do letošního dubna a byl poměrně bouřlivý. Herec kvůli ní opustil po 28 letech manželství svou ženu Robyn, s níž má sedm dětí.

Love story Mela a Oksany na AhaOnline.cz:

Nejbláznivější ksichtíky zoufalého Mela Gibsona

Expřítelkyně Mela Gibsona zveřejnila nahrávky s urážkami: »Chováš se jako pí*a!«

Oksana: Mel Gibson neplatí na naši Luciu!

Mel Gibson - Kromě rozvodu: Kopačky od milenky!

Mel Gibson se bude ženit! Už zase...

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

14. 7. 2010, 7:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.