Exkluzivně! Moderátor Leoš Mareš: Rozbil další vztah! Exmilenec missky: „Za chvíli ji odkopne!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exkluzivně! Moderátor Leoš Mareš: Rozbil další vztah! Exmilenec missky: „Za chvíli ji odkopne!“

Milenci se neustále líbají a hladí. Jejich láska už trvá nějaký ten pátek.
Milenci se neustále líbají a hladí. Jejich láska už trvá nějaký ten pátek. (Aha! – Marek Pátek)

Deník Aha! rozluštil zápletku vztahu Leoše Mareše (34) a missky Hany Svobodové (22). Její zhrzený expřítel Radek Exner (31), kterému moderátor nasadil parohy, se trápí už déle než měsíc. „Mareš mu Hanku přebral dřív, může to být měsíc,“ prozradil našemu deníku dobrý kamarád Exnera, se kterým podnikatel dorazil do Karlových Varů.

„Chci se napít a najíst, hlavně nechci řešit Mareše,“ řekl dost jízlivě Exner, kterému se v očích odrážela potupa a smutek. „Mareš zalistoval v seznamu, ukázal si na Hanu a byla jeho,“ tvrdí Exnerův kamarád.

Sebejistému Marešovi zřejmě nedalo moc práce odloudit Svobodovou bohatému, leč neznámému Exnerovi. „Ta nechce jenom peníze, ale i slávu, kterou samozřejmě Mareš může poskytnout. Je jí teď všude hodně, o to jí šlo,“ nebál se zkritizovat Svobodovou velmi blízký přítel Exnera.

„Rozhodně nejde o žádný mediální tah. Tohle je regulérní vztah, jsou spolu už déle, proto s ní dorazil do Varů a všem ji ukázal,“ tvrdí kamarád. A jeho slova už první den festivalu potvrdil i rozvraceč vztahů Mareš: „Nejde o legraci, jsme spolu,“ tvrdil všem Mareš, ale jeho slova nikdo nebral vážně. Až o několik dnů později se ukázalo, že nejbohatší moderátor v Česku si našel novou lásku, se kterou se neustále objímá a dává ji veřejně na odiv. Zhrzený přítel Svobodové má ale jasno! „Stejně ji za chvíli odkopne,“ je přesvědčen Exner, který se už v minulosti se svou partnerkou několikrát rozešel a ona se k němu vždy po nějakém čase vrátila.

Hana Svobodová bydlí s Leošem Marešem ve vyhlášeném grandhotelu Pupp.

Radek Exner

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.