Trapný Mareš s novou milenkou Svobodovou na festivalu v Karlových Varech: Zahrál všem divadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trapný Mareš s novou milenkou Svobodovou na festivalu v Karlových Varech: Zahrál všem divadlo!

Pusa na dobrou noc, nebo před nocí plnou vášně?
Pusa na dobrou noc, nebo před nocí plnou vášně? (Aha! – Marek Pátek)

Casanova, nebo »trapák«? Leoš Mareš (34) opravdu pomalu, ale jistě potvrzuje pověst namyšleného floutka, který střídá ženy jako ponožky. Na letošní zahajovací galavečer mezinárodního filmového festivalu dorazil s českou vicemiss Hanou Svobodovou (22). Ne ruku v ruce, ale s rukou přímo na jejím zadečku. Pusa na dobrou noc, nebo před nocí plnou vášně?

„Je to jen legrace,“ smála se na celé kolo Svobodová, která ještě loni zářila na večírku po boku Radka Exnera, majitele luxusního autosalonu. „Nejde o legraci, jsme tady spolu, chtěli jsme si užít hezký večer,“ tvrdil zase nedělnímu Aha! Mareš.

Na otázku, zda Svobodová opustila bohatého podnikatele Exnera, hledala kráska v šatech od Versaceho složitě odpověď. „On je v Praze,“ špitla misska a její doprovod neváhal a na celé kolo vykřikoval, že se rozešli. S přibývajícími hodinami a šampaňským v krvi pak Mareš neodbytně Svobodovou osahával. Ta s úsměvem přetrpěla i jeho polibky a oplzlé řečičky. A lidé okolo jen nevěřícně zírali a přemýšleli, jaké divadlo si to zase Mareš připravil.

Chtěl veřejně zostudit svou ženu, jež si našla nového partnera, či ponížit exmilenku Gábinu Dvořákovou, kterou za necelé dva roky nikdy oficiálně nevyvedl do společnosti? „Je trapný,“ nebály se kategorického soudu i hvězdy českého showbyznysu. Jestli jde o marketingový tah, pomstu, či opravdovou lásku, ukáže až čas. Každopádně v ranních hodinách si Mareš svou luxusní »společnici« odtáhl do VIP prostor stanu Captaina Morgana, kde nešetřil dalšími polibky a doteky.

Něžná slovíčka do ouška občas zafungují stejně dobře jako výpis z bankovního účtu.

Leoš Mareš a jeho luxusní doprovod, misska Hana Svobodová.

Kráska si přízně bohatého moderátora užívala.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.