Jan Révai šokuje - Čeká dítě s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Révai šokuje - Čeká dítě s milenkou!

Svou milenku Zuzanu Šulajovou přivedl Révai (vpravo) do jiného stavu jen krátce poté, co se začali stýkat.
Svou milenku Zuzanu Šulajovou přivedl Révai (vpravo) do jiného stavu jen krátce poté, co se začali stýkat. (Aha! – Petr Novotný)

Herec Jan Révai (35) proslavený seriály Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy přivedl do jiného stavu svou milenku Zuzanu Šulajovou (31)! A to ještě není ani rozvedený.

Šulajová je už ve čtvrtém měsíci těhotenství, které nebylo úplně plánované. „No... Já... Nechci to komentovat,“ nebyl ze zjištění deníku Aha! Révai nadšený. Jeho rozchod s manželkou Danielou (34) totiž proběhl i proto, že Révai si moc přál dítě a jeho žena je údajně neplodná. Révai pak musel miminko s milenkou zplodit ještě předtím, než oficiálně oznámil, že opouští svou ženu Danielu, která rozchod nese velmi těžce. Révai si ji vzal předloni v červenci, krizí už jejich vztah prošel letos v zimě.

A teď se stále ještě nerozvedený Révai připravuje na roli tatínka – bohužel však s jinou partnerkou. Lidé z okolí Zuzany Šulajové, která s otcem svého budoucího dítěte hraje v představení Tančírna, tvrdí, že ona sama dítě ještě v nejbližších měsících neplánovala. Osud tomu však chtěl jinak a připravil nepříjemné chvilky hlavně Révaiově manželce, která se o dítě marně pokoušela několik let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.